Mi lehet a baj? Mit tegyek? Bővebben lennt
85 kilóval estem teherbe. Soknak tunik, de 120rol fogytam le, es ennyivel mar tudtam sportolni, es szép homokóra alakom volt :)
a kórhazba kereken 100 kilóval mentem be, de nem bantam, hiszen azt mondtak hogy a magzatviz, a baba, majd kevesebbel jovok ki.
a korhazbol hazajottem, a merleg 105 kilot mutatott (olyan volt a bokam,mintha kificamodotott meg eltort volna egyszerre, mint egy kiselefántnak).
Miota nem fogyozok, dietazok, es amit tudok, mozgok.
(kiprobaltam a 90 naposat, az alga dietat (azzal 2 kilo lement), reka fele koplalast (azzal 1 kilo).
szedtem gyogyszereket (valami reductil klont, meg valamikék kapszulat, ami megakadályozza a zsir felszivodasat, orvosi utasitasra, de nem h asznal, mert ahhoz ennem kene, en meg repan, tokon, meg alman, meg ilyesmin elek, foleg salatat meg joghurtot eszek - arra van idom,vagy azt eszek, amit a bébim)
heti ketszer jarok elmasfel oras "izzadós" tornára, de meg midnig nincs eredmeny.
a hormonjaim TOKELETESEK, megnezettem.
nem ertem, ha egyszer le tiudtam fogyni, masodjara miert nem? igaz, akkor valtottam egeszseges eletmodra meg mozgasra, ami mar 'alap'
mozgok, keveset eszek, aktiv vagyok,mi lehet a baj??

ELőször is felejtsd el ezeket a hülye diétákat. Egészségesen táplálkozz. Délelőtt szénhidrát nyugodtan mehet, akár még ebédre is, de kisebb adag. Vacsora fehérje, saláta, zöldség, gyümölcs. Sok folyadék. És amikor a picúr engedi mozogj egy kicsit. Ha nem is egy hét alatt, de fogsz fogyni. A lényeg, hogy vacsira már tényleg ne egyél szénhidrátot. De vacsorázz! Nem muszáj megtömni magad, ha csak egy alma esik jól, akkor az. És felejtsd el a 6 után semmit elvet. Ha te mondjuk éjfélkor fekszel, akkor kell is enned 6 után. A lényeg, hogy ne szénhidrátot.
A kevés evés nem jó fogyókúra. Sőt, úgy lelassítja az anyagcseréd, hogy csak na. Tessék enni, csak ne hatalmas adagot, és nem mindegy, hogy mikor mit.

koszi az elsonek. nem azert nem eszek mert hu de dietazok, hanem mert nem vagyok ehes, nem kivanom, stb.
probalok ugyelni hogy minimum 3x egyek
masodik: ha ebbol is lefaragok, akkor mar nem fogok enni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!