Futás, biciklizéstől kis úszógumi eltüntethető?
Sziasztok!
18 éves, egyetemista lány vagyok, régebben rendszeresen jártam aerobik órákra. Előtte egy táncos típusra, de a tanár elment, és azóta nem igazán találom a nekem valót. Jártam aerobikra, de az túlságosan gyenge volt nekem, úgy éreztem, annál többet is tudok. Aztán tegnap elmentem egy órára, és sok idő kihagyása után olyan megterhelő volt, hogy majdnem elájultam, és majdnem hánytam is... De mondjuk ez tényleg elég erős óra volt. Most rájöttem, hogy ez még nem nekem való, de muszáj valamit mozognom, mert az egyetem mellett kicsit löttyedt lettem. Ezért arra gondoltam, hogy inkább kipróbálom a gépeket. Futógép, hasizom gép, comb megmozgatás, meg ez a síelő gép vagy mi :D Arra lennék kíváncsi, hogy persze diéta mellett ezekkel elérhető-e az, hogy kicsit nem is tudom... fittebb legyek. Meg hogy ne ilyen löttyedt.
Előre is köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!