Hogyan tudnék sürgősen fogyni? Nagyon kövérnek érzem magam 11 kilót híztam 9 hónap alatt.
Szia
Én 5 kg-t fogytam 3 hónap alatt. 4 után nem eszek, van mikor becsúszik de ritka. Meg egy kis testmozgás sem árt. Én most akarok elkezdeni úszni. az is fogyaszt...
Első válaszoló:Ha nem tetszik ne válaszolj!!
Második:Köszönöm a választ:)
eloszor is, ne legyel depis, hanem hatarozd el magad!
Legyen benned akaratero es hidd el menni fog.
Az 5 utan nem eves nagyon radikalis, attol fugg mikor fekszel le, mert ha pl ejfelkor, es 5 utan mar nem eszel, ehenhalsz:) 4 oraval lefekves elott nem tanacos enni, es olyankor is valami konnyut. Sajnos a vasarolgatast nem kerulheted el, en a helyedbe beszereznek, barna cukrot, teljes kiorlesu lisztet, barna rozs kenyeret, rengeteg gyumi, zoldseg es napi 2 liter viz. Feher husok, hal, es mindenbol probalj, "light" ot vasarolni.
Semmikepp ne koplalj, ugyis visszajon elobb utobb, de inkabb elobb. Legy turelmes, es sikerulni fog, most meg konnyu leadni, mert 15 vagy. Majd 20 felett mar megerzed a kulonbseget...lassul az anyagcsere es ami 10enevesen lement 1 honap alatt, 20evesen 4 honap alatt megy le....a 30 rol nem is beszelve, de attol meg messze vagy:)
Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!