15 hét alatt 15 kg fogyás egészségesen lehet?

Ha rövidebb idő alatt szeretnéd leadni a kilókat, az egy kicsit talán jobban megviselheti a szervezetet, viszont ha van időd rá, akkor egy életmódváltással egészségesen is lehet.
A rövidebb verziónak a szénhidrátszegény diétát javasolnám, nekem bevált. Mellékhatása nincs, ha rendesen csinálják és olvasnak róla sok infót.
A hosszabb, hogy a cukrot, fehér lisztet, fehér kenyeret le kell cserélni édesítőszerre, teljes kiőrlésű gabonára, és kevesebbet is kell belőlük fogyasztani.
Sok fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt beiktatni az étrendbe, de azért a gyümölcsökkel vigyázni kell, mert vannak nagyon magas cukortartalmúak.
A mozgás nagyon fontos, érdemes egy olyan sportágat választani, amit szeretsz csinálni, és rendszeresen eljársz rá. Aztán később, ha mondjuk a testtömeg-index már normál tartományban van, akkor érdemes kipróbálni, hogy hogy megy a futás.

155KGról indultam eleve nem voltam sovány mert 130kg voltam mikor balesetem volt 1 ínszallag szakadás ágyhoz kötött elég sok időre és hát felszedtem még +25 kg-t én most kezdtem fogyózni múlt hét hétfőtől napi 4KM kocogás és 1000kcaloriás étrend és délután 5 után nem eszem és CSAK ásvány víz már minusz 8kgba vagyok , az előtt se ettem sokat csak a mozgás egyenlő volt a nullával és tudod hogy van SOKból könnyű fogyni. Szerencsére akarat erőből nálam nincs hiány!F/18
HAJRÁ!

Szia!
Orvosilag heti 1 kg mínusz ajánlott. Tehát: egészséges, de csak akkor, ha nem koplalással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!