Szerintetek ez nagy hiba?
17 éves lány vagyok, és most a karácsonyi ebédek miatt nagyobb az étvágyam. visszaszedtem 1-2 kg-t. Számomra gyorsan meglátszik a változás. Régebben könnyebben is mozogtam(az ünnepek előtt), most meg mintha nehezebb lenne az edzés... 50 kg vagyok így.
1. Van, hogy nagyon elfáradok ezért lepihenek 1-2 percet, az gátolja az edzés hatását?
2. Reggelire mit ajánlotok? Hiszen húst, és zöldséget jobban szeretek ebédre enni...néha becsúszik krumpli/rízs. Reggelire jó a tojás egy kevés kenyérrel?
3. Ebédkor néha megkívánok egy kis édességet. Egy csoki szelet sokat ront a hatáson?
Én nem ajánlok kenyeret és csokit.
A tojás az hús, csak még nem alakult ki az izomszövet, hanem úgymond ott van benne, de ugyan azok az esszenciális aminosavak - és a többi hasznos tápanyag- alkotják.
Ha jó nő vagy, akkor 1-2 kiló hízás-fogyás nem számít (ugyan úgy jó nő maradsz), csak ne folyamatosan, hónapról hónapra legyen ez a hízás, hanem az alapsúlyodhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!