így lefogyhatok?
Figyelt kérdés
reggel fél7től fél4ig iskolaba vagyok,addig nem eszek semmit..mikor hazaérek ebédelek,de nem sokat,kevesebbet,mint amennyit szoktam..este pedig nem vacsorázok,és ha éhes vagyok iszok 100%os üdítőt,vagy vizet :)2015. jan. 15. 20:16
1/9 anonim válasza:
NEM!!
Reggel egyél meg reggelire valamit. Pl. műzlit, vagy egy teljes kiőrlésű kenyérből készült szendvicset, úgy, hogy nincs benne vaj, raksz bele sonkát és sok zöldséget. Az iskolában is egyél ilyen szendvicset tízóraira. Ha fél 4-ig suliban vagy, akkor inkább legyél suliban kajálós, és akkor jutsz főttételhez is, mert az fontos. Ha esetleg nem akarsz suliban ebédelős lenni, akkor délután már csak uzsonnáz. Pl. egy gyümölcsöt. Vacsorára is ehetsz ilyesmiket.
2/9 anonim válasza:
Koplalós marhaság, legkésőbb a harmadik napon bezabálsz.
3/9 A kérdező kommentje:
oké,akkor regglizni fogok..de a suliban nem birok venni ilyen zölséges ételeket..egy virslis kifli nemjo?? vagy csak siman egy kifli..?alma pedig10órai..
2015. jan. 15. 20:54
5/9 anonim válasza:
Szerintem sportolással próbálkozz, akkor egészséges maradsz és megerősödsz.
6/9 A kérdező kommentje:
akkor diétás muzlis csoki reggelire?almas pedig 10 orai?
2015. jan. 15. 21:29
7/9 anonim válasza:
Otthonról nem tudsz vinni valami egészségesebbet a csokinál?
8/9 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy csak fehér kenyér van itthon :S
2015. jan. 15. 21:50
9/9 anonim válasza:
Akkor fehér kenyeres szendvics, még az is jobb, mint a koplalás vagy a csokis müzli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!