Beteg vagyok mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egész nap hányingerem van és fáj a hasam. Nem ettem ma még semmit csak 1 fél tányér pásztortarhonyát, mert akármi másra ránéztem mentem a wc-re... Régen mikor ilyen bajom volt 1-2 napig csak sóba vízbe főtt krumplit ettem, ittam sok teát és meggyógyultam, de fogyókúrázom, nem akarom elrontani mindent, mit ehetnék amitől nem hányok folyamatosan? A tea most is megy, itt fekszem az ágyban, de úgy érzem az egész napom el lett rontva a pásztortarhonya miatt és hogy nincs erőm tornázni. Mindenképp akarok mozogni ma is valamit, mit egyek hogy legyen egy kevés erőm hozzá?2015. jan. 14. 19:24
1/1 anonim válasza:
1. Egyél krumplit, ha az vált be, könnyen emészthető és sok vitamin és ásványi anyag van benne.
2. Beszélgess el egy pszichológussal, mert nem normális, hogy amikor beteg vagy, inkább koplalsz minthogy olyat egyél, ami segítene, bűntudatod van minimális tarhonya miatt. Az, hogy ilyen állapotban még tornázni is akarsz, csak hab a tortán. Beteges a hozzáállásod, ez már mánia, nem látod jól a dolgokat.
3. Az egészséged fontosabb, mint a fogyókúrád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!