Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez rendellenes dolog?

Bogi214 kérdése:

Ez rendellenes dolog?

Figyelt kérdés
Sziasztok!10en éves az durvának számít ha fogyókúrázok.De olyan szinten hogy egy nap este nem eszek semmit a másik nap pedig csak egykevés salátát.AAz édességeket nagyon mellőzöm és csak teljes kiörlésű dolgokat eszek.

2014. dec. 11. 19:55
 1/4 Vivaldi válasza:
Ez nem egészséges dolog az biztos
2014. dec. 11. 20:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez koplalás, ami minden életkorban káros, de a tiédben méginkább. Pár nap ilyen hülyeség után bezabálsz úgyis, aztán meg kesereghetsz, hogy milyen hízékony lettél. Ilyen tápanyaghiánynál leáll a fejlődésed, megáll a növekedésed is, idővel hullani kezd a hajad, a fogaid tönkremennek, elájulsz, erőtlen leszel.
2014. dec. 11. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Beteges.
2014. dec. 11. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:

amit csinálsz, az nem fogyókúra, hanem saját magad éheztetése, koplalás. káros és ne csináld.

az a gond, hogy így a tested nem jut folyamatosan kellő mennyiségű tápanyaghoz, ezért elkezd fölöslegesen durván raktározni (hátha nem kap legközelebb semmit... fura dolog, de csipegetés és elégtelen, rendszertelen táplálkozás is okozhat elhízást!), másrészt erőtlen leszel és előbb-utóbb meglesz a kártékony hatás (szédülés, ájulás, erőtlenség, fáradtság, nem tudsz koncentrálni stb.).

egyél minden este. nem kell hú de bezabálni három csülköt meg két kiló krumplit meg mittomén, de ne éhesen menj aludni!

és ne aggódj, belefér egy-két tábla csokoládé is. sőt. a testednek kell az, és nem hülyéskedek. kell az energia. abból fogsz nőni, fejlődni.

különben is, jön a tél, és nem jó dolog hullafáradtan fázni. :)

ha nem tudod, mit kéne és hogyan, akkor például az iskolaorvos vagy a háziorvos tud adni ötleteket, mit érdemes.

annyi idősen, mint te, én is nagyon rendszertelenül és rosszul ettem, sőt, alig ittam valamit egész nap, a szüleim pedig nem figyeltek rám, sajnos... az eredménye az lett, hogy tizenévesen állandóan székrekedésem volt, szédelegtem, nehezen ment a tanulás, nem tudtam úgy figyelni, ahogy kellett volna, ahogy szerettem volna. ráadásul sokszor voltam beteg, és az biztos, hogy emiatt is volt.

ha esetleg főzőcskéznél magadnak pár dolgot, az is jó ötlet. szólj, ha kéne némi segítség. :)

2014. dec. 12. 03:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!