Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem leszek így beteg?

Nem leszek így beteg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

165/75kg-os 25 éves nő vagyok. A versenysúlyom 60 kg. Tehát 15kg-ot akarok fogyni.

Nem áll tőlem távol a sport, sokat futok, nem vagyok löttyedt kövér, mások szerint sem.

Heti 3x futok 4km-t.

Mellette csak csirkemellet, halat esetleg cs. combot eszem. Csak zöldséget, gyümölcsöt és tejtermékeket eszem, illetve zabot.

Szedek vitaminokat, B.cseppet.

Nem eszek lisztes, cukros ételeket

Napi egy liter citromos vizet iszok +hárs, kamilla, csipkebogyó teákat.

Alakulhat ki vitaminhiány, mivel nem annyira változatos az étrendem?

Szerintetek fogyok majd így? Mennyi időt jósoltok a -15 kg-nak

Köszi!

2014. szept. 23. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, nem lesz. Tejtermékből nem kéne sokat fogyasztani. Egy kis túró oké, de más nem nagyon. A tojás is mehet, kiváló fehérjeforrás! Ha mozogsz is mellette sokat, akár 4 hónap alatt is lemehet a felesleg.
2014. szept. 23. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem leszel beteg.

Én a helyedben beiktatnék még egy kis olajos magvat is, pl diót vagy mogyorót, tojást és egy kis sovány karajt vagy májat is.

Nagyon változatosan el tudod készíteni ezeket az ételeket.

Én ugyanezekkel az adatokkal rendelkezem, csak 22 éves vagyok, nekem is ez a célom.

2014. szept. 23. 21:55
 3/7 A kérdező kommentje:

Tejtermék ne sok?

Sok tejet iszom, joghurtot gyakran eszem túróval.

2014. szept. 23. 21:57
 4/7 anonim ***** válasza:

A tej egy trükkös dolog, általában sok benne a laktóz, ami sokaknál nem jelenik meg a beleszámolt kalóriákba/szénhidrátba, ezért érdemes kerülni, de minimum csökkenteni.

// Nem kell megijedni, csak most tetőzik a "paleo -lowcarb - fújglutén, fúj laktóz, fúj kazein" mánia internetszerte, ezért jelenik ez mondják mindenhol. Meg persze ultimate gyógyszere minden krónikus betegségnek és panasznak a glutén- és tejtermékek elhagyása, mint cukorbetegség, emésztési panaszok, ízületi gondok, rák, stb. //

2014. szept. 24. 06:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Beteg lehetsz, ha csak ezeket eszed. Zsíros húsokra, tejtermékekre is szükséged van. Nem az egészségesnek mondott dolgok az egészségesek. Ezek csak divatosak.
2014. szept. 24. 08:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó kettőnél a pont!
2014. szept. 24. 17:23
 7/7 A kérdező kommentje:

Ez így igaz. Lehet nem hiszitek el, de ilyen többlet elĺenére kb. 2éve alacsony a vérképem alapján a vérzsírszintem. A koleszterinemmel pedig semmi baj. Az orvosom szerint a sport.

Világ életemben kisiskolás korom óta kéziztem. Gimi óta rendszeresen futok, az életem része. Csak vacakul étkezem. Éjszakás is vagyok a munkám miatt, így olyankor is eszem, ha nappalos vagyok, akkor meg gyakran egész nap hajtás van, este eszem egész nap, amikor hazaérek, meg hajnalban, mikor munkába indulok.

2014. szept. 25. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!