Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék jól Lefogyni?

Hogyan tudnék jól Lefogyni?

Figyelt kérdés

Én most fogok kezdeni egy diétát.Olyan,hogy reggel suliba 2 joghurtot viszek enni,És délután haza érek eszem kicsit pihenek és minden nap elmegyek futni,és utána már nem eszem.És minden pénteken meg úszni:)

Azért gondoltam így,mert a yoghurt nem nagyon hizlal és délután meg eszem azt le is futom:)

Kérném a véleményeteket,hogy ti hogy csinálnátok,és,hogy szerintetek ez jó-e?

2010. febr. 6. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem a reggelt nem 2 joghurttal kéne kezdjed.főleg még suliba jársz,az pedig kevés kcal ahhoz,hogy fogjon az agyad.mindenképp vmi szénhidrátot is kéne egyél reggel.pl teljes kiőrlésű kenyérfélék,pufi rizs,abonett,győri jóreggelt...ehhez jöhet joghurt,ebédre vmi sovány hús zöldségekkel és délután is kéne valami bár a joghurt az okés .ne vonj el azért túl sok kalóriát mert nem jó ha éhezni hagyod a szervezeted.

ha futsz akkor kicsit többet is ehetsz.1000 kcal minimum

2010. febr. 6. 21:18
 2/5 A kérdező kommentje:

Oké=)

Köszönöm szépen=)

Kipróbálom=)

Puszkaa=)♥

2010. febr. 7. 13:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Ilyet ne csinálj, tökrevágod magad!

Nem szabad ennyire megvonni a kalóriát. Napi 500kcal minusz, annál többet ne, mert káros és baromság. Meglátod, hogy ez egyáltalán nem nehéz és szép lassan, de biztosan fogsz fogyni.

2010. febr. 8. 15:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Hány kiló vagy, hogy fogyni szeretnél?
2010. febr. 9. 17:04
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszí:)

Öhm 45-50 és 15 éves csajszi vok:):D

2010. febr. 10. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!