Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagyok éhes még mindig?

Miért vagyok éhes még mindig?

Figyelt kérdés
Csináltam ilyen zacskós husi szerűséget ebédre, raktam bele csirkemellett összevágva, borsót, karfiolt, répát, egy kevés krumplit, de 2 óra múlva megéhezte, ettem belőle, megint egy fél tányérral, de eltelt 2 óra és megint megéheztem. Ez a krumpli és a borsó miatt van mert lassan felszívódó szénhidrát? (Mást nem ettem eddig ma csak reggelire egy joghurtot) Mit csináljak? :D
2015. jan. 13. 20:03
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

Inkább gyorsan felszívódó. Mármint, keményítő.

Több zsírt ennék a helyedben, mármint megpróbálhatnád ezt. Most érzed a zsírszegény, viszonylag ch szegény táplálkozás rövidtávú hatását magadon. Próbálkozzál!

2015. jan. 13. 20:29
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen gyorsan felszívódót akartam írni. De nem csak krumplit ettem magában. Oké hogy a krumpli gyorsan felszívódik, de ott van a többi zöldség is benne meg a hús, annak nem kéne laktatnia? Oké a karfiol meg a borsó sem a legszénhidrátszegényebb zöldség, de komolyan ennyire éhesnek kéne lennem tőle?

Milyen zsírra gondolsz? :D mit egyek?

2015. jan. 13. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!