Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vékonyabb akarok lenni a...

Vékonyabb akarok lenni a nővéremnél, hogy irigy legyen rám. Hogyan fogyhatnék min.10 kilót nyárig?

Figyelt kérdés
Egyforma a testmagasságunk, az ő súlyát nem tudom. Karácsonykor felszedett a pocakjára és a csípőjére, de hamar le szokta adni. Nyárra olyan vékony szeretnék lenni, hogy az emberek konkrétan vékonynak lássanak, őt pedig ducinak.

2015. jan. 12. 10:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%-os Nem arról van szó, ha valaki természetesen ilyen, miközben normálisan eszik. De aki koplal és betegesen soványra akar fogyni, az nem jó és nem egészséges.
2015. jan. 12. 12:33
 12/16 Girgoy válasza:
Hatmillió reklám van e téren, de a vega étrend és a sport (tetszés szerinti mindkettő, de édesség inkább ne és olyan sport, ami meg is dolgoztat) kombinációja általában fogyaszt. De egyébként meg ne irigykedj a tesódra. Nem tudom, mennyi felesleg van Rajtad, de sok férfinak nem jön be a csontsovány alkat sem, inkább az arany középút, szép formák, kedves arc, szerethető személyiség. Másban is lekörözheted a tesódat, de alapvetően szerintem hülyeség vele versengened, inkább önmagadat találd meg és építsd midnen téren. Dióhéjban.
2015. jan. 12. 12:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Attól, hogy te kórosan lefogysz, az ő súlya nem fog változni, nem fogják daginak sem látni. Nem lesz irigy se rád.

Tényleg pszichológus kellene neked.

2015. jan. 12. 12:50
 14/16 anonim válasza:
5%
12/13 Jah mert izlésficamosak azért! Hihetetlen mennyi beteg pasi van aki a dagadtakat favorizálja!
2015. jan. 12. 17:32
 15/16 anonim válasza:

Nekem total az jon le amit irtam. Szerintem egy feltekeny duci. Parametereket nem irt ugye, igy marad a tapasztalat:)

Nem a vékony nök szoktak am irigykedni. Illetve rajuk kevesbe jellemzo.

2015. jan. 12. 17:41
 16/16 Girgoy válasza:
14: Senki nem favorizálta a dagadtakat. Érted Te, amit olvasol?
2015. jan. 13. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!