Heti 3-szori futás után mikor vehető észre a fogyás?
Figyelt kérdés
87 vm a fenekem kerülete, onnét szeetnék fogyni hogy kisebb legyen. Heti 3-szor futok rendszeresen, mennyi idő után vehető észre a változás?2010. febr. 6. 10:07
2/9 anonim válasza:
Ezt ember nem tudja megválaszolni. Nem csak azért, mert ez mindenkinél máshogy műkdödik, hanem mert nem tudjuk, mit eszel, és egyáltalán mennyit futnál.
3/9 anonim válasza:
Te normális vagy? az akarod, hogy e legyen feneked?
Amikor 45 kiló voltam és csont sovány, akkor volt a fenekem körtérfogata 87 cm.
Most a mell és a csípő ennyi.
Mennyi kiló vagy és mennyi magas?
4/9 A kérdező kommentje:
170 cm, és 48 kg
2010. febr. 6. 10:39
5/9 anonim válasza:
Ha l írtad az értékeidet, akkor neked nem a testeddel, hnaem inkább a lelkeddel kellene foglalkoznod. Mert az biztos, hogy erősítésen kívól máshogy nem kellene a fenekeden formálnod.
6/9 anonim válasza:
Te már modellnek is sovány vagy.
Én 162 vagyok és 52 kiló...2 kilót kellene fogynom.
De te már kórosan sovány.
Az agyadban kellene rendet raknod, így van, bizony!
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, eléggé vékony vagyok...azt énis látom, de hogy a fenekemet így a többi részhez ami elég vékony, aránytalanaul nagynak találom :S
2010. febr. 6. 11:34
8/9 anonim válasza:
Nem tudni hány évs vagy,de a fenekedet hagyd ahogy van.
Én fogyózom eredményesen,és a férjem kedvence a fenekem,és a mellem összeesett,mint egy kilyukasztott lufi.
A Srácoknak kell,hogy valamibe kapaszkodjanak.
Az is lehet,hogy körte alkatod van,így a feneked,és a csípőd mindig is nagyobb lessz,mint a vállad.
9/9 anonim válasza:
Igen az összeesett lufi ismerős:(( A fenekemet monduk"kigyúrtam"de melleimmel nem tudok mit csinálni.A férjem haragszik is érte:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!