Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így milyen le fogyhatok vele?

Ez így milyen le fogyhatok vele?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk egésznap csak délelött ennék pl:teljes kiörlésű kenyér,zöldségekkel ,meg főzelékek.És ezeket csakis délelött enném ,és délután semmit akkor lefogyhatok?Persze sportolok mellette.
2010. febr. 6. 09:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Rubint Rékázok meg lépcsőzők meg néha ugrókötél,meg ugye egy héten 3× tánc.
2010. febr. 6. 11:19
 12/16 anonim ***** válasza:
26%
elmondom nektek h koplalással le lehet fogyni... én is úgy fogytam 1honap alatt 20kg és 1dekát nem szedtem vissza egészségtelen azt se mondanám ha annyit viszel be amennyit elfogyaszt a test 1 nap és sportolsz mellette így lehet gyorsan sokat fogyni ehhez kell napi 40perc kocogás és izom akarat erő... és orvos javasolta nekem... ennyi...
2010. febr. 6. 11:25
 13/16 anonim ***** válasza:
aham osztálytársam is így fogyott le..a feneke meg maradt nagy mert koplalással aránytalan lett...ráadás most szedheti a vérnyomás gyógyszereket..aki koplal annak jó alakja nem lesz(lehet azt hinni meg reménykedni denem)vékony lehetsz de csinos semmiféleképpen ahhoz mozgás kell ahhoz meg energia.Nem jó dolog a konditerembe elájulni én mondom tapasztalat.De full felesleges koptatni az ujjaimat úgyse fogjátok fel csak ha kijön a csomó probléma.Ja és azzal ,hogy nem eszel délután azt éred el ,hogy a másnapi kajádat amit délelőtt eszel elraktározza a szervezeted(ez egy védekezési mechanizmus)ZSÍRNAK szóval a kéányes területek nemhogy fogynának de még nőhetnek is
2010. febr. 6. 11:29
 14/16 anonim ***** válasza:
*kényes
2010. febr. 6. 11:29
 15/16 anonim ***** válasza:
én 800kaloriás étrenddel csináltam 1 hónapot és mellette kondiba jártam elliptrikus tréner , felülés 100kg voltam most 80kg jó mondjuk én férfi vagyok.. és makk egészséges hozzá tenném 11:25 voltam
2010. febr. 6. 11:32
 16/16 anonim ***** válasza:

sokszor fel se tűnik az embernek hogy beteg vagy mégsem szereti a szervezet amit csinál, ennek lehet hogy majd csak később lesznek jelei!

van olyan ami nem is fáj: pl.a szív

ez nagyon fontos

2010. febr. 6. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!