Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így milyen le fogyhatok vele?

Ez így milyen le fogyhatok vele?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk egésznap csak délelött ennék pl:teljes kiörlésű kenyér,zöldségekkel ,meg főzelékek.És ezeket csakis délelött enném ,és délután semmit akkor lefogyhatok?Persze sportolok mellette.
2010. febr. 6. 09:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem mert nincs annyi eszed hogy rájöjjél, koplalással nem fogsz fogyni. A sportolás is valami baromi nagy dolog lehet, futsz a busz után?
2010. febr. 6. 10:00
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Fogyhatsz vele. Peresze mellette egy rakás bajod is lesz, mert totál egészségtelen.
2010. febr. 6. 10:09
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem a sportolás nap 3× tánc és mindennap torna.
2010. febr. 6. 10:18
 4/16 A kérdező kommentje:
heti 3×*
2010. febr. 6. 10:18
 5/16 anonim ***** válasza:
Lehet nem is kellene fogynod, csak te kövérnek látod magadat!
2010. febr. 6. 10:27
 6/16 A kérdező kommentje:
170 cm vagyok és 58 kg...Úgyhogy kéne:(
2010. febr. 6. 10:36
 7/16 anonim ***** válasza:

Ha koplalsz akkor a szervezeted ugy érzi, hogy nem kap elég táplálékot és nem fogja leadni a saját tartalékait!

Egész nap ehetsz zöldséget Mert annyira kevés kalória van benne, hogy mire megemészted addigra el is égeted!

Edzeni kell sokat! De mit edzel? Szerintem a futással lehet elérni a leggyorsabb eredményt! Lehet reggel menni éh gyomorral, de akkor figyelni kell az ásványi anyag pótlásra én így fogytam sokat és nem is jött vissza! emellett izmosodtam is sokat!

Sok sikert!

2010. febr. 6. 10:40
 8/16 anonim ***** válasza:
jah mellesleg a kiló meg a magasság az nem sokat számít mert a testtömeg index a lényeg! lehetek és 60 kiló is és full izom kemény fenékkel! meg lehetek 56 is de puha! nem a kilo a lényeg!
2010. febr. 6. 10:41
 9/16 anonim ***** válasza:
zsír hőre bomlik, ezért jó ha megemeled a testhő és a pulzust! fehérjét színtén ehetsz mert az kell az izmoknak!
2010. febr. 6. 10:43
 10/16 anonim ***** válasza:
mit tornázol? milyen torna? ha izzadsz akkor tekintem és testmozgásnak!
2010. febr. 6. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!