Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így sikerülhetne a fogyás?

Így sikerülhetne a fogyás?

Figyelt kérdés

Csak pár kilótól szeretnék megszabadulni, így menne h ha ezt csinálnám: suliban sok gyümölcsöt ennék:kivi, narancs mandarin, alma, v banán... aztán ha hazaértem valami salátát v ami van otthon főtétel utána elmennék egy órát sétálni a kutyával, aztán vacsira valami joghurt gyümölccsel v felvágott puffasztott rizzsel v valami zöldség: paradicsom meg uborka vagy valami hasonló. Este meg a futópadon még egy óra gyors lépésben gyaloglás.

Így mennyi idő alatt menne le az a pár kiló? 17/L 3-4kilótól szeretnék megszabadulni.

Köszönöm előre is a válaszokat

2010. febr. 5. 23:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ha tényleg zsírt vesztesz akkor kb 1 vagy másfél hónap
2010. febr. 5. 23:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
tekintve azonban, hogy nem eszik szinte semmi fehérjét, baromira izmot fog veszíteni...
2010. febr. 6. 01:33
 3/6 anonim ***** válasza:
első vagyok..tudom.De szerintem ő is tudja ,hogy ez hülye ötlet ám ha ezt akarja akkor csinálja.Majd ha rondább lesz mint most ráfog jönni nem helyes az út amin jár.Ilyeneknek hiába magyaráznád el 100x nem fogják fel.A lényeg ha zsírt vesztenél az 1 hónapba max 4 kiló.Ennyi :)
2010. febr. 6. 11:18
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát kösz azért kedvesek vagytok igazán :)

'az ilyeneknek"... én is emberből vagyok.. és biztos vagyok benne h van olyan amit te sem tudsz lehet h nem fogyókúrával kapcsolatos ( mert te egész nap itt ülsz és olvasgatsz minden félét) de mással kapcsolatban biztos h van olyan amit meg te nem tudsz és esetleg egy kis segítséget szeretnél kapni... és nem hinném h így segítenének neked v ilyen választ kapnál.

A másik meg akkor meg nem kell írni ha semmi segítséget nem adtok csak fikázni tudjátok a másikat, igazán büszkék lehettek magatokra. Nem egy olyan kérdést tettem fel h 10napi koplalással mennyit tudnék fogyni...

2010. febr. 6. 11:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem drágám, egy olyan kérdést tettél fel amit naponta 56-an feltesznek. Egymilliószor leírtuk már végtelenül türelmesen, hogy mit hogyan kell, olvasgass a válaszok között, és akkor megtalálod. Én végtelenül jól nézek ki, és tökéletesen táplálkozom. Hidd el nem innen szedtem össze a tudásomat. Én még könyveken nőttem fel, nem interneten, az kicsit nehezebb... Szóval ha akarod akkor megtalálod a kérdéseidre a választ, cikkekben, honlapokon tökéletesen 50-60 oldalon keresztül leírva... Ne várd el tőlünk, hogy órákat körmöljünk...

Tessék kezd itt! Ne tévesszen meg, hogy egy testépítő oldal, a táplálkozási rész tökéletesen leírja mit, hogyan kell...

Oldal közepétől indul... aztán folytatódik is...

[link]

2010. febr. 6. 13:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek utolsóval. Ott a body.builder.hu alapismeretek, lehet olvasni. Ha nem vagy képes rá, akkor ne akarj fogyni, amúgy meg nem hiszem, hogyha fogyni akarsz, először fórumokon kérdezősködsz, mint hogy egy szakértő oldalt olvasnál el!!
2010. febr. 23. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!