Így sikerülhetne a fogyás?
Csak pár kilótól szeretnék megszabadulni, így menne h ha ezt csinálnám: suliban sok gyümölcsöt ennék:kivi, narancs mandarin, alma, v banán... aztán ha hazaértem valami salátát v ami van otthon főtétel utána elmennék egy órát sétálni a kutyával, aztán vacsira valami joghurt gyümölccsel v felvágott puffasztott rizzsel v valami zöldség: paradicsom meg uborka vagy valami hasonló. Este meg a futópadon még egy óra gyors lépésben gyaloglás.
Így mennyi idő alatt menne le az a pár kiló? 17/L 3-4kilótól szeretnék megszabadulni.
Köszönöm előre is a válaszokat

Hát kösz azért kedvesek vagytok igazán :)
'az ilyeneknek"... én is emberből vagyok.. és biztos vagyok benne h van olyan amit te sem tudsz lehet h nem fogyókúrával kapcsolatos ( mert te egész nap itt ülsz és olvasgatsz minden félét) de mással kapcsolatban biztos h van olyan amit meg te nem tudsz és esetleg egy kis segítséget szeretnél kapni... és nem hinném h így segítenének neked v ilyen választ kapnál.
A másik meg akkor meg nem kell írni ha semmi segítséget nem adtok csak fikázni tudjátok a másikat, igazán büszkék lehettek magatokra. Nem egy olyan kérdést tettem fel h 10napi koplalással mennyit tudnék fogyni...

Nem drágám, egy olyan kérdést tettél fel amit naponta 56-an feltesznek. Egymilliószor leírtuk már végtelenül türelmesen, hogy mit hogyan kell, olvasgass a válaszok között, és akkor megtalálod. Én végtelenül jól nézek ki, és tökéletesen táplálkozom. Hidd el nem innen szedtem össze a tudásomat. Én még könyveken nőttem fel, nem interneten, az kicsit nehezebb... Szóval ha akarod akkor megtalálod a kérdéseidre a választ, cikkekben, honlapokon tökéletesen 50-60 oldalon keresztül leírva... Ne várd el tőlünk, hogy órákat körmöljünk...
Tessék kezd itt! Ne tévesszen meg, hogy egy testépítő oldal, a táplálkozási rész tökéletesen leírja mit, hogyan kell...
Oldal közepétől indul... aztán folytatódik is...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!