Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van 3 hónapom 10-15 kiló...

Van 3 hónapom 10-15 kiló leadására. Melyik diétát válasszam, ki mire esküszik?

Figyelt kérdés
Elég elszánt vagyok, de valami olcsó, nem külön kiadásos módszert várok mindenképp. Mozgásba kocogás hazafelé belefér, de bevallom nem szeretném hogy a család kifejezetten megtudja hogy fogyni szeretnék, szóval külön testmozgás nem igazán játszik.
2015. jan. 9. 03:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%
,, a sport nem feltétlenül szükséges" Dehogynem. Az az alapja mindennek. Nem kell elmondanod, hogy fogyni szeretnél, a családodnak, de ettől még elmehetsz sportolni: a kettő nem zárja ki egymást. Sőt, nem is elmehetsz, el KELL menned, másképpen nem fog menni. Egyébként, szerintem, ha elmondod anyudnak, akkor ő is tud segíteni, pl. Rendes kajákat főz, amik nem hízlalnak, stb.
2015. jan. 9. 23:02
 12/14 A kérdező kommentje:

Persze, nem is a mozgástól idegenkedem, hanem ősztől tavaszig elég előjön az asztmám, megölni pedig nem szeretném magam.

Motiváltságom sajnos elég gyakran ramatyul átmeneti, hiába éreztem tegnap meg azelőtt húdeelszántnak magam, miután reménytelennek látom a dolgot inkább beletörődök és elfelejtem az eredeti célkitűzés okát. .-.

2015. jan. 11. 03:50
 13/14 anonim válasza:
Szentetikus drogok
2015. jan. 12. 22:31
 14/14 anonim válasza:
Egyél keveset.
2015. jan. 15. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!