Nem tudok elég Kcal. T bevinni!?
Szóval ime például a mai menüm:
-30g kesú dió
-150g barna rizs
-200g répa
-vöröshagyma 350g
-zsirszegény túró 100g
-sült csirkemell kevés olajon 350g
Ebből nyerek 1500 Kcal.t,96 ch,50 zsír,164 Fehérjét
Általában hasonlóan válogatok az ételek közül minden nap.
Szóval megfelelően szétosztva a napra pont elég számomra.
De aggódom,mivel 2300 a BMR-em,olyan 2000 körülire gondoltam belőni,mert nem akarok nagyon alá menni.Ugye ha tartósan a BMR alatt eszel akkor egy idő után jobban raktározódik a zsir és nem fogysz,sőt hizhatsz is.Javítsatok ki ha tévedek!?
6. napja diétázom egyébként.
Mennyire aggódjak?Esetleg valami Kcal dús kaja,ami kevés ch.t és zsirt tartalmaz?
Nyersen :D
Tényleg el toltam,köszi,hál Istennek nem kell megennem annyir rizst :D :D
Még egy kérdés,a sült csikemellre vonatkozó adatok,érvényesek mikor megsül a csirke és megmérem ezekszerint akkor ugye?Tehát a legjobb ha mindent nyersen mérek?
Az én logikám szerint 2EK étolaj,24g,kb 24 g zsír.tehát számolhatom úgy ha ennyibe sütök akkor mondjuk beviszek plusz 12g zsirt????
Legjobb ha mindent nyersen mérsz.
Szerintem azt az olajat amivel sütsz, mivel nagyon csekély mennyiség és a nagy részét meg sem eszed, nem is igazán szokták beleszámolni a napi zsírmennyiségbe.
Én az előbb belevettem a biztonság kedvéért, hogy úgy mennyi jön ki...de ha kiveszed, akkor nyugodtan ehetsz még zsírt is. Ennyire azért nem kell pontosan nézni, meg a végén belebolondulni a számolgatásba. :-)
1 adag (300 g) tápértéke:
kcal: 446.28
fehérje: 70.56
szénhidrát: 1.44
zsír: 17.13
Sült csirkemell. Forrás Kalóriabázis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!