Hogy keszitsem el a vacsira a halam ugy hogy olajat ne tartalmazzon semennyit?
Anya vett finom fagyasztott halatfileket.
Ebbol egyet szeretnek megcsinalni vacsira zoldsegkorettel
Eb arra gondtam hogy felolvasztom,petrezselymes citromleves borsos pacban hagyom picit es utana igy sutom meg sutoben
Vagy ennek igy van ertelme?
Olajat nem akarok,se panirt
Ha kiengedett, sózd meg és egyéb kedvedre való fűszerekkel is szórd meg. Hagyd egy kicsit állni!
Teflon edényt/serpenyőt forrósítsd fel, rakd bele a filéket, födő alatt takarék lángon, percek alatt átpuhul. Közben fordítsd meg! Ha gondolod, egy ici-pici vizet is önthetsz alá, de szerintem a hal enged annyit, ami neki kell.
Ez a fajta fehér nokedli-szaggatóm van, esetenként fűszerezve ezen is párolom a vékonyabb husikat, halat. Csak egy födő, vagy valami ráilleszthető lábas kell, amivel beborítod!
Edény üzletben kb. 1000 Ft-ért árulják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!