Mit egyek hogy meglegyen a napi 250g fehérje de ne lépjem túl a kalóriahatárt, és kevés zsírt tartalmazzon?
Figyelt kérdés
ti mit csináltok??2012. jún. 12. 14:45
1/7 anonim válasza:
Nem eszünk 250 gramm fehérjét egy nap. Ezt csináljuk. Ha mégis fehérjeőrült vagy, egyél egész nap csirkemellet.
2/7 A kérdező kommentje:
???? nem értem a választ. Ha diétázok és mozgok akkor ttk-ként meg kell enni 2-3g fehérjét hogy ne az izom épüljön le, nem???
2012. jún. 12. 15:13
3/7 anonim válasza:
Ebben rendszeresen megoszlik a GYK válaszolók véleménye. Szerintem túlzás ennyi fehérje. Én azt olvastam, hogy nagyon intenzív sport (pl. súlyemelő versenyzők) esetén indokolt lehet 2,0-2,6 gramm fehérje testsúlykilogrammonként. Egyszerű halandóknak nem kell ennyi.
4/7 anonim válasza:
túró, cottage cheese, csirkemell, csökkentett zsírtartalmú felvágottak.
ha nagyon fanatikus vagy: sárgája nélküli tojás, fehérjepor vízzel+kis tejjel felöntve.
de szerintem még ezekből is durva a 250 gr.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi
2012. jún. 13. 11:10
6/7 anonim válasza:
Én legutolsó diéta alatt 260g-ot vittem be fehérjéből és szénhidrátból csak 100g-ot. Egyáltalán nem túlzás szerintem ez a fehérje mennyiség sem ha sportolsz mellette valamit. Ez azért kell, hogy ne izomból fogyj hanem zsírból. Mondjuk a fogyókúra kategóriában inkább arra mennek, hogy csak a mérleg mutasson kevesebbet nem arra hogy ne izomból hanem zsírból fogyj.
7/7 anonim válasza:
Ja és az lemaradt hogy szerintem a felvágottakat is kerüld ehelyett egyél inkább valamilyen halat pl: tonhal. A fehérje porhoz meg ne tegyél tejet.. csak lassítja a felszívódást, csak simán vízzel keverd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!