Mit NEM ehetek ha dietazok? Tobbi lent.
2013.november 10-en szultem csaszarmetszessel..
Tejem sajnos nincs.. ezaltal irhattok olyan etrendet is ... hisz nemfogja befojasolni a tejet!
Kerdesem az lenne, h mit nem ehetek??
A hasamrol es a csipomrol meg a comb es fenekrol szeretnek "fogyni" de inkabb a has ami eleg gaz!
A tobbit inkabb csak formalni es feszesiteni szeretnem!
2015.01.02.-tol elkezdtem edzeni (van h itthon de mar voltam 2x edzoteremben is ahol futottam es bicikliztem csak) es nem enni olyanokat amiket eddig igen.. a "szemetet." :D
Amiket elkezdtem enni:
Csirkemell feher rizzsel
Extrudalt kennyer 100 szazalek teljes kiorlesu
Puffasztott rizsszelet (sos)
Sima vizet iszok ( napi 1,5-2 L) ezen akarok meg valtoztatni.. h tobbet igyak
mert azt tudom h fontos!
Gyumolcsokben mit ehetek?
Zoldsegekben?
Es a hushoz milyen koretet?
A rizs jo??
Aki tud, irhat egy egesz heti etrendet is :)
Nagyon halas lennek! :)
Ha tudtok, irhattok olyan edzest is ami hasra jo.. (felulesen kivul, mert a doki azt mondta 6hetes kontrollon hogy azt 5 honapig nemajanlott, pedig minden rendben volt a kontrollon)
A futas jo arra h a has le menjen?
Szep napot mindenkinek..es koszonom elore is a segitseget! :*
2014.november 10-en szultem!
Bocsanat felre nyomtam a gombot! :))
Attól függ milyen diétát tartasz,ezekből is van 1000féle!
Én rengeteg gyümölcsöt és zöldséget eszek,ez segít.
Felülni butaság, amikor a térdemet műtötték és jártam utána gyógytornára, a gyógytornászom mondta, hogy eszembe se jusson felülni, mert tönkre vágja a gerincem.
Fehér rizst ne egyél, a barna sokkal jobb helyette, rostdúsabb, vitamindúsabb. Esetleg pár különleges rizsfajtát is kipróbálhatsz: jázmin rizs, basmati illetve vadrizs. Ha szeretnél változatos köreteket, akkor ajánlom a bulgurt, kuszkuszt, árpát, kölest, hajdinát (én ezt nem szeretem, elég markáns íze van).
Vizet igyál többet, ez a vízfogyasztás egy átlag, nem diétázó embernek kell egy napra. Neked minimum 2,5-3 literre van szükséged.
Ilyen puffasztott rizses baromságokat és abonettet ne egyél, tele van szénhidráttal. Inkább egyél meg egy szelet teljes kiőrlésű kenyeret; táplálóbb, sokkal jobban és tovább eltelít.
Gyümölcsöt mindet ehetsz, de leginkább délelőtt, mert a magas cukortartalma miatt még hizlalhat is.
Zöldségből minden jöhet, ami csak jólesik. A köreteket leírtam.
Mozgás: ha fogyni szeretnél, az a lényeg, hogy aerob mozgást végezz. A kardió magasabb tartományba viszi fel a pulzusod; ekkor az állóképességed növeled, de fogyni nem fogsz. Az aerob mozgások olyanok, hogy folyamatosan, egyenletesen -egy idő után unalmasan- ilyen például, ha biciklizel 40-50 percet folyamatosan. Futni szerintem akkor éri meg, amikor már van egy alap edzettséged, fogytál is és nem szökik rögtön az egekbe a pulzusod.
Remélem segítettem :)
Nagyon szepen koszonom a valaszokat!
Utolso!
Neked kulonosen koszonom! :)
Es ehhez tartom magam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!