Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel a modszerel vajon...

Ezzel a modszerel vajon sikerulni fog?

Figyelt kérdés
20 eves fiu vagyok 176cm, es 81kg! van rajtam egy kis zsirreteg amit le szeretnek egetni. napi 50fekvotamasz (kara), 50 gugulas (labra), 50 felules (hasra) hasznalna valamit? es ha igen akkor kb mennyi ideig kellene csinaljam?
2010. febr. 5. 03:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Semmit.

zsírt égetni szigorú diétával és aerob mozgással (futás) lehet.

2010. febr. 5. 07:28
 2/3 anonim ***** válasza:
ne haragudj,ennél én is sokkal többet csinálok,pedig lány vagyok,és nem szeretnék fogyni...diétáznod kell,mert a zsír csak akkor ég el,ha szükség van a felhasználására (akkor pedig nincs,ha rendesen eszel). ne csak egyfajta erősítést csinálj területenként,hanem sokkal többet,mert így csak egy-egy izmodat dolgoztatod meg.szerintem keress fitness-videókat,vagy kezdj el sportolni valamit (mármint valami konkrétat,pl kajak,vagy ilyesmi)..
2010. febr. 5. 08:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Nézz utána a neten,nagyon sok segitség van ezzel kapcsolatban! Oda kell figyelned a táplálkozásra is, nem elég a mozgás.
2010. febr. 5. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!