Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen módszerel fogynátok le...

Milyen módszerel fogynátok le szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én segítséget szeretnék kérni.1éve szültem van egy szép kisfiam csak egy a gondom,hogy a kilóktól nem nagyon tudok megszabadulni.Igaz szülés óta leadtam -15kg,de tovább nem megy.Még mindig szoptatok és nagyon kívánom az ételt nem eszek fehér kenyeret csak rozs és mindenből a sovány dolgokat eszem ,iszom.Nagyon combos vagyok minden egyes kiló oda ment, de formás vagyok .Ti milyen módszerel fogynátok így szoptatás mellett?Köszike a válaszokat.ÜDV:Elkeseredett anyuka.
2009. nov. 3. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:
sportolással próbálkoztál már? hetente párszor valami intenzívebb mozgást kéne végezned. ha még szoptatsz akkor addig ne diétázz szerintem.
2009. nov. 3. 18:35
 2/5 anonim ***** válasza:
szoptatás alatt sportolni se kéne mert elapad a tej meg az íze is megváltozik és nem kell a babának.de igen mindenképpen sportolj ha már jónak látod és étkezz egészségesen
2009. nov. 3. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:

igazából csak egy egészséges étrend alaptételeit kell megvalósítanod, semmi fehér liszt, semmi finomított répacukor, semmi édesség, semmi gyorsétel (McDonald's és társai), semmi zsíros/nagyon fűszeres/nehéz étel, semmi cukros üdítő, lehetőleg ne túl sok tészta.

VISZONT!

sok-sok zöldség, gyümölcs, teljes kiőrlésű kenyér, csirkemell (grillezve, hozzá ehetsz párolt zöldségeket rizzsel), cukros üdítők helyett víz, illetve otthon facsart gyümölcslé (a boltban kapható 100%os leveknek ne dőlj be, ugyanis ezek szirupról vannak felhígítva, gyümölcstartalmuk elenyésző), reggelente ihatsz banánturmixot (cukor nélkül természetesen), zöld tea (ha nem bírod az ízét, cukor helyett tegyél bele mézet, nádcukrot, édesítőt nem ajánlom, főleg nem szoptatás alatt).

2009. nov. 3. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:
ja igen, és lehetőleg ne éhezz, egészséges ételekből egyél bőven, a babának szüksége van a tápanyagokra, tehát ha nagyon keveset eszel és éhezel, azzal neki is ártasz!!!!
2009. nov. 3. 19:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!CSAk olyan ételeket és italokat(pl:CSAk vízet iszok) fogyasztok ami egészséges és tornáztam is,de attól nagyon nyűgös lett a kicsi.És még sem fogytam .2évvel ezelőtt fogytam -40kg-ot,de akor más volt a helyzett ihatam méregtelenítő teákat is és sokat tornáztam és be tartótam a 90 napos diétát az segített,de most még ezt sem lehet.Most meg csak szenvedek.ÜDV:Egy kisfiú anyukája.
2009. nov. 4. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!