Soha nem fog sikerulni?
Szeretnek fogyni 10 kg-t (75/175, kb 3 eve ez a sulyom), de nem megy, mar 1 eve probalkozok az eletmodvaltassal, de mindig visszaesek, mert azt nem engedjuk meg magunknak, hogy en kulon vasaroljak, es a csalad tobbi resze kulon, a zsebpenzem meg ugye nem fedezi. Meg en a tesommal lakok, o meg mikor salatat eszek, kikacag, vagy ha otthon azt mondom, kerek egy doboz turora penzt, akkor azt mondjak, hat van porkolt a hutobe lanyom, szoval a csaladomtol 0 tamogatas).
Jarok stepaerobikra/konditerembe, 4-5x egy heten, valtva. (mar lassan egy eve mozgok hetente 2-3x, ezt noveltem). Eddig megettem 3-4 szelet kenyeret naponta, ezt felvaltottam pufi rizzsel, valamint probalok minel tobb zoldseget enni(mostmar ugye van salata a kertben). ami nem megy, az az esti feherjeeves, max 2x ha osszejon hetente.
Ugy erzem, hogy van nap amikor tul sokat eszek, es van amikor tul keveset, hetente 3-4x eszek Snickerset, azonkivul a cukrot mellozom.
A legnagyobb baj meg az, hogy egesz nap elvagyok, reggeli, tizorai, ebed, es akkor jon a vacsora, na itt teletomom magam, pl megeszek egy nagy salatat, utana meg 2 db pufirizs, alma, parizsi, azert mert nagyon kivanom, nem azert mert ehes vagyok.
Sajnos nem vagyok kitarto, mert ha nem latok hamar egy kicsi valtozast( nem 20 kg-rol beszelek naponta) , akkor mar elkeseredek.
Sokan azt irjatok, hogy egyszer csak ugy jon a gondolat, hogy igenis lefogyok, es sikerul is, megis nalam nem fog ez soha eljonni ?
Érdekes. Mármint hogy elmész egy héten 4-5-ször edzeni, mégsem fogysz. Azt megértem hogy nem jut külön étrendre. Esetleg próbálj ugyanabból amit a család eszik, csak fele annyit mint amúgy megennél. Sok vizet inni.
Amúgy én 80 kg voltam, a 90 napossal lefogytam 10 kilót, mert 2 hónap után feladtam, rohadt unalmas volt mindig ugyanazt enni, mert már ötletem se volt, bármi jutott eszembe volt az összetevőkben vmi ami nem arra a napra megengedett. Feladtam. Vissza is szedtem 3-4 kg-ot. :(
170 cm vagyok és 73-74 kg. Pedig jó lenne 65-nek lenni, de úgy érzem nekem meg az nem fog összejönni a büdös életbe sem! :s
Te vagy az egyetlen, aki útjában áll a fogyásodnak. Bárki másra áthárítani ezt nem jogos.
Pl. írod, hogy heti 4-5x konditerembe jársz, gondolom ezért fizetsz. Na, ha már erre a hónapra befizettél, azt csináld végig, de a következő hónapban ne költsd erre a pénzed, menj helyette futni, az ingyen van, hatásosabb, és amit megspóroltál azon vehetsz kaját.
én sem értem hogy ennyi sporttal hogyhogy nem fogysz. ha egy éve rendszeresen mozogsz és most már heti 4-5x mész aerobikozni akkor mindent ehetsz akkor sem hízol.(persze mértékkel)mondjuk a heti 4 db snickers csokit mellőzni kéne.
írd le egy két napi étkezésed, hátha abból kiderül mi a agond.
igen, nem hizok de nem is fogyok ..
reggel : szedvics(2 szelet feher/rozskenyer, kicsi margarin, sonka v parizsi, zoldseg) vagy zappehely/zabkasa fahejjal , kave
tizorai: alma, vagy itt jon a csoki ..
ebed : ami van itthon, leves, fozelek, ha sultkrumpli akkor kihagyom, de pl a rantott hust megeszem, ujabban salata is
vacsi : joghurt, pufi rizs lekvarral, salata, parizsi
salatat megeszem, csak rossz nezni, hogy a sajat tesom ilyen. a csokit is mgprobalom elhagyni. este 6 utan nem enni ? itt sokszor azt olvasom, hogy igenis kell enni, max 2-3 oraval lefekves elott ne.
Koszonom a valaszaitokat !
Én is hallottam erről a 6 óra után nem evés dologról. Csak ott a gubanc, hogy 3 műszakban össze-vissza van az ember biológiai órája vagy hogy mondjam, főleg éjjeles héten!
Na ahhoz nem tudok tartani, vagy egész nap 1-szer egyek?
Egész éjjel dolgozok és ne egyek semmit? Durva nem?
Csak ismételni tudom az egyik előttem szólót.
Hagyd a termet,ha nincs lóvé,kocogj,ugrálókötelezz az edzés árából meg vegyél húst,tojást,túrót.
A puffasztott rizst is felejtsd el.Főzz igazi rizst köretnek,de csak mértékkel a kalóriadeficithez igazítva fogyaszd.
A kocogás még talán valamicske kitartást is adna.
Ha nem tudsz külön vásárolni, akkor főzz külön, elkérsz a pörkölthöz valóból 10 dekát, megpárolod, és máris tettél valami az ügy érdekében.
A konditeremre valót is költheted egészséges kajára, bár tudom, sokat dob az aerobicon a közösség...
Amiket írtál, azok - ne haragudj meg, de - kifogásoknak tűnnek.
A nagy bekattanásra szerintem ne várj, tapasztalatom szerint az első három nap csak a nehéz, szervezz magadnak három nagyon jövős menős napot amikor kevés idő marad kajálásra, és ha ezt átvészelted, utána már könnyebb lesz váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!