Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Soha nem fog sikerulni?

Soha nem fog sikerulni?

Figyelt kérdés

Szeretnek fogyni 10 kg-t (75/175, kb 3 eve ez a sulyom), de nem megy, mar 1 eve probalkozok az eletmodvaltassal, de mindig visszaesek, mert azt nem engedjuk meg magunknak, hogy en kulon vasaroljak, es a csalad tobbi resze kulon, a zsebpenzem meg ugye nem fedezi. Meg en a tesommal lakok, o meg mikor salatat eszek, kikacag, vagy ha otthon azt mondom, kerek egy doboz turora penzt, akkor azt mondjak, hat van porkolt a hutobe lanyom, szoval a csaladomtol 0 tamogatas).

Jarok stepaerobikra/konditerembe, 4-5x egy heten, valtva. (mar lassan egy eve mozgok hetente 2-3x, ezt noveltem). Eddig megettem 3-4 szelet kenyeret naponta, ezt felvaltottam pufi rizzsel, valamint probalok minel tobb zoldseget enni(mostmar ugye van salata a kertben). ami nem megy, az az esti feherjeeves, max 2x ha osszejon hetente.

Ugy erzem, hogy van nap amikor tul sokat eszek, es van amikor tul keveset, hetente 3-4x eszek Snickerset, azonkivul a cukrot mellozom.

A legnagyobb baj meg az, hogy egesz nap elvagyok, reggeli, tizorai, ebed, es akkor jon a vacsora, na itt teletomom magam, pl megeszek egy nagy salatat, utana meg 2 db pufirizs, alma, parizsi, azert mert nagyon kivanom, nem azert mert ehes vagyok.

Sajnos nem vagyok kitarto, mert ha nem latok hamar egy kicsi valtozast( nem 20 kg-rol beszelek naponta) , akkor mar elkeseredek.

Sokan azt irjatok, hogy egyszer csak ugy jon a gondolat, hogy igenis lefogyok, es sikerul is, megis nalam nem fog ez soha eljonni ?

2011. máj. 6. 12:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A fogyás csak kisebb mértékben múlik a mozgáson, szóval azért ne egyél bármit és fuss sokat, mert attól még nem fogsz fogyni

A csokit próbáld meg kiiktatni szerintem is, legyen helyette egy alma vagy 1 szendvics(de ne fehér kenyérből lehetőleg)

2011. máj. 11. 14:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Nyilvan nem ugy ertettem hogy egyen vacsorara koromporkoltet,meg csulkoket...stb. De ha fut akkor megehet egy szendvicset,ebedre meg esetleg csirkepaprikat is nokedlivel....A fontos a testmozgas.Persze vannak kissebb trukkok mint pl. rendes olaj helyett hasznaljon olivaolajat.Csak es kizarolag szensavmentes asvanyviz,csak es kizarolag otthon facsart narancs,grapefuit,stb.Semmi cukor,sok zoldseg,gyumolcs,es meg sorolhatnam.Amugy ha valaki 2 honapig nem eszik kenyeret kilokat fogy ugy hogy nem csinal semmit.De ha valaki sportol megehet egy szendvicset.
2011. máj. 11. 15:12
 13/13 anonim ***** válasza:
szia.:) megértelek.. gondolom még középsuliba jársz nem? Akkor meg kell lennie a suliban vmi sportnak edzésekkel.. abba megérné jelentkezni.;) pl. én már másfél éve járok heti 2 vagy 3 másfél órás kézilabdaedzésre.. nem koplalok, anyit eszek amennyit akarok de nem hízok.. a mozgás miatt. szerintem sem költs konditeremre.. mongyuk megértem azt is ha nem szivesen idulsz el futni mert én egy kis városban lakok és senki de senki nem fut... nagyon nagyon megnézik az emberek.. és sehol nem lehet futni... ezért azt az edzéseken teszem meg.:) este hat óra után ne egyél... SEMMIT.! buborékos ásványvizet felejtsd el... snickers hejett egyél almát az is édes. :) melőőzd a zsiros kajákat. :) zsiros kaják nélkül az arcbőröd is szebb lessz.:P
2011. máj. 11. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!