Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van ez? Mit csinálok...

Miért van ez? Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
miért van az hogy fogyózóm két hete mozgok is nem eszek zsíros ételeket se sütiket se csipszet se csokit nem iszok üditöket csak vizet meg teát de a teát is cukor meg édesítő meg minden nélkül mégis híztam?
2010. febr. 4. 18:06
 1/3 anonim válasza:

Majdnem hasonló helyzetben vagyok én is csak annyi a különbség, hogy én nem híztam hanem nehezen mennek le a kilók amik csak a hasamon és derekamon vannak.

Hány kilótól akarsz megszabadulni??Mert szerintem azért nehezen indul be a fogyás is, meg test és anyagcsere kérdése is ez.

2010. febr. 4. 18:54
 2/3 maundrel ***** válasza:
ezt a hízást úgy érted hogy többet mutat a mérleg? mert ez esetben inkább centivel mérd magad, mert ha izmosodsz az ugye nehezebb mint a zsír így a mérleg többet mutathat. Ja és persze függ attól is hogy mennyi kalóriát viszel be, mert túl keveset sem szabad.(De az nem lehet hogy most fog megjönni esetleg? akkor is többet nyomhatsz.) most hirtelen ennyi jutott eszembe.
2010. febr. 4. 18:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigyeddel minden rendben van?Érdemes megnézetni,mert döntő fontosságú lehet!
2010. febr. 9. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!