Mivel édesítsek? Mit tegyek a kávémba, teámba?
Én édesítőt haszálnok. Szacharinosat.
Az, hogy te mit használj, attól függ, hogy mennyire vagy elhízott, mennyit kellene fogynod. Ha keveset, akkor mértékkel használj természetes édesítőket, mint a méz, nádcukor, barnacukor, frutóz.
Ha nagyon kövér vagy (mint én), akkor szerintem inkább mesterséges édesítőt. Az sokkal kockázatosabb, veszélyesebb az egészségre, mint a szacharin.
Én nem fogyózom, csak tartom a súlyom: gyümölcscukor, vagy folyékony édesítő: szacharin alapú, ciklamát, fruktóz és Ezerédes a neve.
Aszpartam tartalmút ne vegyél (semmiből), mert a szervezetedbe lebomolva rákkeltő formaldehid keletkezik.
14:21-es.
A fogyókóra lényege az, hogy az ember képes legyen végigcsinálni. Ehhez pedig az kell, hogy ÉLHETŐ legyen a módszer, hogy úgy mondjam valójában életmód váltás kell, nem pedig "kúra". Íztelen teával, keserű kávéval, izek nélkül pár hétnél tovább nem lehet csinálni.
Semmit sem szabad 100%-osan megvonni magunktól. A fő a mértékletesség és a kitartás. Heti két túróruditól még ugyanúgy fogyni fogunk, viszont nem koplalásként éljük meg ezt az egészet. Nem is édességen van a hangsúly, hanem az ízek élvezetén. Ha attól megfosztos magad, garantálom, hogy nem bírod egy hétnél tovább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!