Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek a hasprés jó arra...

Szerintetek a hasprés jó arra hogy lemenjen hasam?

Figyelt kérdés

Mennyit csináljak ilyenből, hogy látszódjon az eredmény?

Napi 40 perc felülés + 25 p lábemelgetés elég fogyáshoz?

Vagy ugrokkötelezzek inkább napi 45 percet ehelyett?

Melyiktől fogyok gyorsabban?

2010. febr. 4. 12:30
 1/6 anonim ***** válasza:
48%

HOgyne, teljesen jó, szép kockás lesz a hasad a haspréstől, kár, hogy a zsír eltakarja majd továbbra is.

Zsírégetés: ésszerő diéta + aerob edzés. Semmi más nem éghet zsírt, aki mást mond, az nagyon laikus.

2010. febr. 4. 13:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha hasizomról van szó, a kulcsszó nem a gyorsan, hanem a rendszeresen. (Sajnos.) Ha két honapig naponta megcsinálsz 20 felülést, sokkal látványosabb eredmény érsz el, mint ha két hétig csinálsz napi 200at.

Hidd el, nem a levegőbe beszélek.

A hasprés géppel természetesen nagyon jó, de kicsit veszélyes is, mert ha túlerőlteted magad, akkor akár sérvet is kaphatsz. Na utána lőttek mindenféle hasgyakorlatnak. Viszont a sima hasprés meg a lábemelés pont jó, mert nem okoz hát vagy nyakfájást. Esetleg még kipróbálhatod a popsinforgást is.

Az ugrókötelezést nem igazán ajánlanám, mert nagyon megterheli a gerincet, pláne, ha amúgyis van rajtad egy kis fölösleg.

2010. febr. 4. 13:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Az aerob edzés hatására középtávon megnő az izomműködés hatékonysága. Nem nő az izom, csak hatékonyabb lesz. Mintha a meglévő kis motorodat egy ugyanolyan köbcentis, de hatékonyabb motorra cserélnéd. Ebben a példában a benzin a testzsír.

Miért lenne jó, ha az izma megtanulna kevesebb zsírból is ugyanannyi energiát termelni?

Az aerob edzésekkel az elején lehet szép eredményeket elérni, aztán megáll a javulás. Nem mondom, hogy nem kell aerob edzés, mert javítja az állóképességet, de hosszabbtávon jobban jár, ha nagy fehér izmokat épít, azok eszik igazán a zsírt.

Előbb tömegnövelés, azután szálkásítás.

2010. febr. 4. 13:19
 4/6 A kérdező kommentje:

Csaj vagyok.. nem szeretnék kockás hasat. Diétázok is már vagy 3éve,vagyis életmódot váltottam, egészégesen étkezem.

Csak szeretnék leadni 5 kilót összvissz,nem vagyok nagyon kövér. És nem is fogyni szeretnék, mert nincs rajtam sok zsir, csak feszesíteni, hogy izmosabb legyenek lábaim, popsim és a hasam.

2010. febr. 4. 13:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Akkor most mi is a megoldás? :D
2010. febr. 4. 13:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem jó az amit írtál,de mellette,valami bemelegítő futást, intezív tornát(vagy ugrókötelezést is),ami megemeli a pulzusodat.Inkább kicsit kevesebb hasizomgyakorlatot+ugrókötelezést.Együtt hatékonyabbak.

(Bár nem tudom hogy tudsz,vagy tudnál napi 40perc felülést+ 25perc lábemelést csinálni,mert az szerintem rengeteg.)

2010. febr. 4. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!