Látszólagos torna gyakorlatokat, és valami módszert arra, hogy ne legyen nagy az étvágyam?!
Figyelt kérdés
169 cm vagyok es kb 66 kg, ez sajnos látszik rajtam, nagy combok, és nagy has, utálom, csak az a problémám, hogy nem tudok fogyókúrázni, azaz nehezen, most valami etvagytalanito momdszerre lenne szükségem, és haszonos gyakorlatra hasra, esetlek linkelnetek valamot?! Es arra, hogy mit egyek legfoképen. ..2014. dec. 29. 12:18
1/4 anonim válasza:
Teljes testes edzés, küzdősportok, bodyrockTV edzésvideók.
Ketogén étrend jó étvágycsökkentő, egyensúlyba hozza a vércukorszintet és visszaszorítja a szénhidrát éhséget.
2/4 anonim válasza:
elkezdtem cigizni lefogytam 5kg-t. nem azt mondom hogy csinald ezt felre ne ertsd :)
3/4 anonim válasza:
Ne cigizz te barom,:GYOMORSZŰKÍTÉS
4/4 A kérdező kommentje:
Mit értesz a gyomorszukites alatt, mellesleg soha nem cigiznek, de koszi 😃😂😄
2014. dec. 29. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!