Mennyire jó ötlet sportos lányok képet kitenni a lakásban?
Arra gondoltam, hogy pl. a hütőre teszek ki sportos, csinos lány képet motivációként. Hogy, ha enni szeretnék hizlalót, akkor rögtön előttem legyen, hogy, de akkor én nem leszek ilyen csinos.. :/
(Tehát én is lány vagyok, de példaképként, motivációként szeretnék kitenni néhányat.)
Én inkább sportos fiúkat tennék ki motivációként. :))
:DD L
Csak én nem sportos fiú akarok lenni.. :D
A nagyon sportos fiúk meg amúgy se az eseteim.. :)
A látszik, hogy foglalkozik magával, az tetszik, de amikor kg kenyér van a hónalja alatt, nem az én esetem.
Egy átlagos, formás, kicsit izmos csaj képére gondoltam :)
Akin látszik, hogy tornázik :)
Kövér csajok képét tedd ki.
Miért van a hűtőben hizlalós kaja? Csak tejtermékeket kell hűteni, liszt-cukor nyilván nem a hűtőben van.
Most pl. süti van benne :)
Illetve ketchup, majonéz.
Meg ez csak példa volt, van egy polcom, amihez a süteményekhez valót tartom (pl. ha kapok leakciózott darált kekszet, most is 189 ft volt a pennyben, kakaópor, egy tábla csoki) arra polcra is gondoltam, amúgy lehet a dagadt lányok képei hatásosabbak lennének , amit írtak.. :) Negatív példa jobban megmarad az emberekben.
Majonéz az zsír emulzió, lehet enni.
Ketchupból van cukrozatlan, lehet enni.
Hát, kekszet meg ezt-azt célszerű nem megvenni, de ha egyszerűbb úgy, hogy megveszed aztán távol tartod magad tőlük az is jó :D
Mikor le volt akciózva vettem meg :)
Ha hirtelen egyik napról a másikra jön valaki, összetudjak dobni legalább sütés nélküli sütit, kínálónak :)
Én senki olyan nem vagyok aki előtt bármit is meg kell magyarázni. De amúgy értem :)
Nálunk kap almát:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!