Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire jó ötlet sportos...

Mennyire jó ötlet sportos lányok képet kitenni a lakásban?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy pl. a hütőre teszek ki sportos, csinos lány képet motivációként. Hogy, ha enni szeretnék hizlalót, akkor rögtön előttem legyen, hogy, de akkor én nem leszek ilyen csinos.. :/

(Tehát én is lány vagyok, de példaképként, motivációként szeretnék kitenni néhányat.)

2014. dec. 28. 11:25
 1/10 anonim válasza:

Én inkább sportos fiúkat tennék ki motivációként. :))

:DD L

2014. dec. 28. 11:27
 2/10 A kérdező kommentje:

Csak én nem sportos fiú akarok lenni.. :D

A nagyon sportos fiúk meg amúgy se az eseteim.. :)

A látszik, hogy foglalkozik magával, az tetszik, de amikor kg kenyér van a hónalja alatt, nem az én esetem.

2014. dec. 28. 11:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Te tudod, hogy mennyire inspirál. Csak vigyázz, hogy reálisan elérhető alakot tegyél ki. Ne valami agyon retusált, kockahas, bomba fenék képet. Mert azzal egy idő után épp az ellenkezőjét érheted el. Ugyanis azok eléréséhez a genetika is sokat befolyásol, valamint a photoshop sem érhető el minden sarkon.
2014. dec. 28. 11:39
 4/10 A kérdező kommentje:

Egy átlagos, formás, kicsit izmos csaj képére gondoltam :)

Akin látszik, hogy tornázik :)

2014. dec. 28. 11:51
 5/10 anonim ***** válasza:

Kövér csajok képét tedd ki.

Miért van a hűtőben hizlalós kaja? Csak tejtermékeket kell hűteni, liszt-cukor nyilván nem a hűtőben van.

2014. dec. 28. 11:53
 6/10 A kérdező kommentje:

Most pl. süti van benne :)

Illetve ketchup, majonéz.

Meg ez csak példa volt, van egy polcom, amihez a süteményekhez valót tartom (pl. ha kapok leakciózott darált kekszet, most is 189 ft volt a pennyben, kakaópor, egy tábla csoki) arra polcra is gondoltam, amúgy lehet a dagadt lányok képei hatásosabbak lennének , amit írtak.. :) Negatív példa jobban megmarad az emberekben.

2014. dec. 28. 12:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Majonéz az zsír emulzió, lehet enni.

Ketchupból van cukrozatlan, lehet enni.

Hát, kekszet meg ezt-azt célszerű nem megvenni, de ha egyszerűbb úgy, hogy megveszed aztán távol tartod magad tőlük az is jó :D

2014. dec. 28. 12:40
 8/10 A kérdező kommentje:

Mikor le volt akciózva vettem meg :)

Ha hirtelen egyik napról a másikra jön valaki, összetudjak dobni legalább sütés nélküli sütit, kínálónak :)

2014. dec. 28. 13:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Én senki olyan nem vagyok aki előtt bármit is meg kell magyarázni. De amúgy értem :)

Nálunk kap almát:D

2014. dec. 28. 13:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Csak ezzel az a baj hogy a nők (mint amúgy a férfiak is ) nem azzal érik el a sportos teste hogy minnél kevesbbet esznek ez egy nagy tévhit.
2014. dec. 28. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!