Jó "sportnak" a sok állás?
Figyelt kérdés
Fogyózom már egy ideje, életmódot váltottam, sportként futni szoktam. Viszont jövőre elkezdek dolgozni egy gyorsétteremben, ami heti 4x 6 órás állást fog jelenteni. Nem hiszem, hogy ezek után lesz erőm futni... "Helyettesíthető" a futás állással?
Tudom, hogy nem a legjobb sport, hiszen nem is sport. De remélem értitek, hogy mit akarok kérdezni.:D
2014. dec. 25. 16:26
1/2 anonim válasza:
:D
Gondolod, hogy ott csak állni kell?
Annyit fogsz ugrálni, hogy nem is gondolnád!
Egyébként nem jó.
Mellesleg 6 óra meló az a mai világban semmi.
A legtöbb felnőtt 12-14 órázik, sokan nem csak állnak vagy ugrálnak hanem 10-20 kilókat emelgetnek is.
Te hány órán át szoktál futni folyamatosan, hogy sportról beszélsz?
Mert 15 perc alatt az max bemelegítés..
2/2 anonim válasza:
Cukrásznak tanulok és étteremben vagyok gyakorlaton. Heti 5-6 napban 8-10 órát dolgozok(hiába, hogy hivatalosan nem túlóráztathatnának).Lány létemre naponta rohangálok a lépcsőn az 5, néha 20 kilós zsákokkal amiket alig bírok felcipelni mégsem fogytam, pedig ott aztán egész nap állni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!