Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le?

Hogy fogyjak le?

Figyelt kérdés
Hasra és lábra szeretnék lefogyni+eltüntetni a narancs bőrt :D Előre is köszi :*

2014. dec. 22. 23:07
 1/4 anonim válasza:
heti 3x fussál legalább egy 5-6km-t menjél le konditerembe szintúgy 3x legalább és eddz legalább 1 órát, naponta egyél 5-6x keveset, és ne egyél tésztát kenyeret, semmilyen édességet és semmiképp ne igyál üdítőt, csak vizet, abból viszont naponta 3-4l-t legalább, ha ezt megcsinálod tuti lefogysz, ha nem akkor dagadt maradsz ! saját tapasztalat ( én az előbbi vagyok)
2014. dec. 22. 23:09
 2/4 anonim válasza:
Egyél rozsos kenyeret és felejtsd el a krumplit,zsírt.
2014. dec. 22. 23:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Én pont az első hozzászóló ellenkezőjét csináltam kb. mindenben, és úgy fogytam le.:D Igaz, akkor még csak 13-14 éves voltam.
2014. dec. 22. 23:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Sokféleképpen lehet.

Szerintem zöldségeket, zsírt és húst enni a legjobb, mert ezek tartják alacsonyan az inzulinszintünket, tápanyagdúsak, energiát adnak.. minden más: rozs, kenyér, cukor, rizs, édességek, tejtermékek megemelik az inzulinszintet, zsírosítanak - persze van aki tud velük mértéket tartani.

Edzés csak kiegészítés, én nem pocsékolnám az időmet futásra, amikor zsákon ütni is gyakorolhatok. Sokkal értelmesebb.

2014. dec. 23. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!