Miért vagyok sokkal szomjasabb, ha kevesebbet eszek?
Figyelt kérdés
ha sokat eszek, alig iszok, mert nem vagyok szomjas, de ha keveset eszek, akkor nagyon szomjas vagyok, és egész nap iszok. mért van ez?2010. febr. 2. 19:57
1/2 anonim 

válasza:

Nemtudom,nálam ez úgy van,hogy ha már nem akarok többet enni,mondjuk éjszaka vagy valamikor,vagy ha nincs itthon normális kaja,akkor inkább iszok valamit,kicsit telít azis vagy nemtudom... De gondolom nálad nem ezért van:)
2/2 anonim válasza:
Azért, mert az étellel bizonyos mennyiségű táplálék jut a szervezetbe,és valamennyi folyadék is. De ha nem eszel, akkor a szervezeted az ivással akarja visszanyerni az általános folyadég mennyiséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!