Hogyan adhatnek le 25kg?
(110 vagyok es 85 akarok lenni magasagom 180cm)
egyszer le fogytam 120kg rol 104kg re es visza mentem 110kg ra valami jo tanacsot kerek de ojan szojon hoza aki ert hoza valamit!!!

(Először agyat kellene növeszteni, és sokat olvasni, hogy ne legyen ilyen borzasztó a helyesírásod.)
Jótanács: szénhidrátban alacsony, magas fehérjetartalmú étrend, napi ötszöri étkezés, sok folyadék (kizárólag víz), heti háromszor másfél óra aerob jellegű mozgás, reggelire sok zab (nem műzli), hogy beinduljon a székleted.

Én 95-ről indultam.Teljesen elhagytam a fehér lisztet (nincs kenyér,tészta,péksüti!),rizst,krumplit,cukrot az étlapomról.
Minden nap szobabicajozok 40-50 percet.December elején kezdtem és most 80 kiló vagyok.Még 15-öt akarok leadni:)
Sok sikert neked is!

Én 99-ről indultam egy hónapja és minusz 7 kilónál tartok. A titka: délelőtt szénhidrát, délután inkább már csak fehérje. MIT, MIKOR és MENNYIT! Ez a fontos. Mindennap tornázom aerob mozgást végzek, nem gáz napi 40 perc.
Hülyeség "nem enni" mert akkor lelassul az anyagcseréd, éhezel és szenvedsz.
Életmódváltás.Ez a helyes,nem a fogyókúra.

"ojan szojon hoza aki ert hoza"
Írjál még sok ilyen mondatot, rémültömben lement rólam egy kiló:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!