Hány kilót kéne lefogynom ha 160cm,58 kg vagyok és hogyan?

Sokat nem kéne, csak néhányat, de ha egyenletesen oszlik el rajtad, szerintem az se olyan fontos. (22 körüli a BMI-d ami még egészségesen belül van)
De a sport mindenképpen jót tesz. És ami tetszik neked, mondjuk ne sakk. Magasságod alapján lánynak gondollak, akkor mondjuk röplabda, úszás, torna, de tényleg rengeteg lehetőség van, tényleg ami érdekel. Persze ha megírod a korod, az is segítene kitalálni.

Hogy hány kilót kéne fogynod, azt te érzed igazán. Én pl szintén 160cm vagyok, 55kg hozzá. Elvileg rajtam is van még 5kg felesleg, de én tetszem így magamnak. Nem húsos a karom, nem nagy a hasam. Van cicim, van seggem, nőiesnek érzem magam. A mi magasságunknál 3kg nagyon meglátszik. Szerintem ennyit kéne neked is leadni. De majd meglátod, hogy érzed magad a bőrödben, hisz úgyis ez a legfontosabb. Én már pl nem akarok fogyni :)
Amúgy annyi a titok, hogy egyél kevesebbet, és mozogj többet mint eddig. Már azzal pár hét alatt lemenne 3kiló, hogy kihagyod a vacsit. Tényleg csak ennyi. Szerintem.

160-60-10%=54kg lenne az ideális testsulyod..
szerintem bármit sportolhatsz, bicikli, görkori majd ha jobb idő lesz, futás, ...jah és otthon is erősíthetsz akár egy müanyag palack segítségével is..

Én is pont ugyanezekkel az adatokkal rendelkezem.Mondjuk én -1cm,-1kg : D
szóval 16/L 159cm 57 kg
Szeretnék fogyni, de nem vagyok dagadt.Ne a kg-mal foglalkozz, a tükörnek higgy. : ) én pl tornázok 2-3 hete mindennap, kevesebbet eszem többször. Változást látok ( tükörben ) a mérlegen annál kevesebbet.. : S de a tükör a lényeg ; )Szóval tornázz, kicsit kevesebbet egyél, és máris látni fogod a változást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!