Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Clean eating? Mi a lényege?

Clean eating? Mi a lényege?

Figyelt kérdés
Miket kell kerülni, és miket szoktatok enni?
2014. dec. 10. 19:32
 1/2 anonim válasza:
Van facebookon egy clean eating magyarország oldal, tök jó receptjeik vannak. Ha fogyás a célod akkr tudom ajánlani a Fitness Junkie programot, ezt is megtalálod facebookon, én épp ezt csinálom, a clean eatingen alapszik, van egy listám a felhasználható alapanyagokról és azokból főzök mindenfélét, pl rizs abszolút nincs, helyette van bulgur, köles, édesburgonya, kuszkusz. Étolaj helyett kókuszzsír és még sokféle dolog. Ugyanolyan változatos lehet így is az étkezésed, még változatosabb is, viszont sokkal egészségesebb. Én jelenleg rengeteget eszek (a Fitness Junkie program alapján sokat kell, csak arányosan) és már 8 kiló mínusznál járok. :)
2014. dec. 27. 15:24
 2/2 anonim válasza:

A clean eating lényege a nevében: tiszta táplálkozás. Tehát természetes eredetű ételeken belül van megvalósítva a célod. pl: testsúlycsökkentés, izmosodás, egészségfejlesztés, bőrfiatalítás...

Igazából ez a legjobb módszer, nem hiába elismert ennyire nemzetközileg is. Szerintem sok másik szakértő is ebből építkezik. Van egy elég jó magyar weboldal és életmódprogramuk is van: [link] Érdemes egy próbát tenni vele. Facebookon pedig a "clean eating magyarország" ami jó.

2017. febr. 6. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!