Hogyan lehet csökkenteni az édesség utáni vágyat?
Sokan azt mondják,hogy a fogmosás jó,bár én nem tudom.
Ne vegyél és akkor nem lesz otthon...
Köszönöm a tanácsokat, sajnos refluxos vagyok, így nagyon kevés gyümölcsöt ehetek natúran, mert általában pld. a déligyümölcsök savanyúak.
Bébidesszerttel szoktam helyettesíteni.
akaraterővel?
egyébként én is a gyümölcsöt ajánlanám. ha magában az sem elég, akkor készítsd el valahogy úgy hogy egészséges és finom is legyen. pl almát félbevágsz, a közepéből kivágod a magházat és a helyére rakhatsz diót, egy kis mézet, megszórhatod fahéjjal, ezt be a sütőbe míg az alma elébbé megpuhul, és voilá kész az édességed. mivel méz is van benne, ami egészségesebb mint a cukros, csokis stb sütemények, ez után már biztos nem fogod kívánni az édeset.
Lehet diétás sütiket is készíteni.
Attól függően, hogy milyen élelmiszerektől, szénhidráttól, vagy mennyi kalóriától szeretnél tartózkodni Te rakod bele amit szeretsz.
Ha gyorsan kell vmi én pl. natúr joghurtba szoktam édesítőszert tenni, szerintem finom. A gyümölcsöket is le lehet önteni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!