Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet csökkenteni az...

Hogyan lehet csökkenteni az édesség utáni vágyat?

Figyelt kérdés
Naponta jó esetben csak reggel eszem édességet, de nem mindig sikerül betartani ezt mindig és később is kívánom a süteményeket. Mi az a módszer, amitől kevésbé kívánnám az édes ízt?
2010. febr. 1. 13:04
1 2
 1/11 anonim válasza:
Ha valami sósat eszel, azzal tudod csökkenteni. Nekem bevált!:)
2010. febr. 1. 13:15
 2/11 anonim válasza:
a válasz az agyban keresendő, te döntöd el hogy akarod vagy nem.(EGYSZERŰ NE VEGYÉL ÉS NE TARTS ÉDESSÉGET)
2010. febr. 1. 13:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Próbálj meg műzliszeletet, gyümölcsöt enni.Az is édes és még egészséges is.
2010. febr. 1. 13:20
 4/11 anonim ***** válasza:

Sokan azt mondják,hogy a fogmosás jó,bár én nem tudom.

Ne vegyél és akkor nem lesz otthon...

2010. febr. 1. 13:34
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat, sajnos refluxos vagyok, így nagyon kevés gyümölcsöt ehetek natúran, mert általában pld. a déligyümölcsök savanyúak.

Bébidesszerttel szoktam helyettesíteni.

2010. febr. 1. 13:36
 6/11 anonim ***** válasza:

akaraterővel?

egyébként én is a gyümölcsöt ajánlanám. ha magában az sem elég, akkor készítsd el valahogy úgy hogy egészséges és finom is legyen. pl almát félbevágsz, a közepéből kivágod a magházat és a helyére rakhatsz diót, egy kis mézet, megszórhatod fahéjjal, ezt be a sütőbe míg az alma elébbé megpuhul, és voilá kész az édességed. mivel méz is van benne, ami egészségesebb mint a cukros, csokis stb sütemények, ez után már biztos nem fogod kívánni az édeset.

2010. febr. 1. 13:38
 7/11 anonim ***** válasza:
*eléGGé
2010. febr. 1. 13:40
 8/11 anonim ***** válasza:
én is szeretném tudni, főleg úgy, hogy közben a párunk nagyon édes szájú, állandóan süteményt eszik mellettünk.
2010. febr. 1. 15:40
 9/11 anonim ***** válasza:

Lehet diétás sütiket is készíteni.

Attól függően, hogy milyen élelmiszerektől, szénhidráttól, vagy mennyi kalóriától szeretnél tartózkodni Te rakod bele amit szeretsz.

Ha gyorsan kell vmi én pl. natúr joghurtba szoktam édesítőszert tenni, szerintem finom. A gyümölcsöket is le lehet önteni vele.

2010. febr. 1. 18:10
 10/11 anonim ***** válasza:
ha én megkívánok valami édességet akkor iszok egy pohár vizet vagy gyümölcsteát mézzel,és arra gondolok hogy "csak azért sem eszem meg". legtöbbször beválik^^
2010. febr. 1. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!