A nem eves csak bajt hoz, ha valamit egyaltalan nem eszel pl feherje, zsir, az is. Mindent mertekkel, plusz testmozgas, folyadekpotlas, es egy ket honap utan maris vekonyabb leszel.
2014. dec. 8. 04:00
12/17 anonim válasza:
Koplalassal soha a budos eletben nem fogsz lefogyni. Sot! A szervezeted normalis mukodese felborul es a legkisebb falat utan is raktarozni fog.
Tanacsolom, hogy inkabb tornazz, egyel rendesen es egeszsegesen, ne zabald magad tele es felejtsd el a nasikat.
Mellete keress fel egy pszihologust aki talan segit megerteni, hogy nem a divatlapok cimoldalan szerplo elo vallfak az idealis testalkatu nok. Aki pedig mast mond az azert teszi mert maga is testkepzavarral kuzd, vagy ami meginkabb igaz lehet az az, hogy irigykedik rad es az alakodra ezert mondja azt amit.
Te ugy vagy jo ahogy vagy. Ha nem hiszed keress egy bmi kalkulatort es hallgass ra. Amugy meg (igaz meg fiatal vagy) a pasik azt szeretik, ha van mit fogni egy non, es a csontvazakat a kutyanak adjak.
2014. dec. 8. 06:44
13/17 anonim válasza:
Azt eszel, ami van? Ha a szüleid olyan hülyék, hogy sz*r kajákat zabálnak, és emiatt neked is azt kell enned, mondd meg nekik, hogy bocsi, te nem vagy hajlandó hizlalni magad! És nem vagy hajlandó nézni, ahogy ők is szépen szétfolynak a kanapén.
2014. dec. 8. 16:12
14/17 anonim válasza:
Én is az akartam lenni. Az lettem, diagnosztizálták. Nem jó.
en is az vagyok, parszor "gyogyult"-nak minositve aztan megint. ne akarj anas lenni. nem jo, mi se elvezzuk. az egesz eleted nem fog masbol allni, mint az evesen agyalasrol meg az ongyuloletrol. Aztan egyszer radobbensz, hogy ebbe belehalsz. De ha sikerul annyira belemenned, akkor mar annyira ostoba vagy, hogy inkabb azt valasztod, mert hizo fel kilot es azt hiszed itt a vilagvege.. inkabb fogyalj egeszsegesen es elvezd az eletedet.
2014. dec. 11. 22:48
17/17 anonim válasza:
Először is ..Khmm !!! Tisztában vagy- e az "Anorexia" fogalmával ?Ha esetleg nem , akkor ajánlani tudom a Google-t . Tudod ? Ő Mindenki barátja . Az Anorexia véges kimenetelű is lehet .Ne akarj az lenni, maradj inkább nokedlinél :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!