Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így lehetséges a fogyás?

Így lehetséges a fogyás?

Figyelt kérdés
olyan 20 kilót le kéne adnom. De mozgásra nincs nagyon lehetőségem, csak pénteken meg vasárnap. Annyit tudok tenni hogy csak reggelit eszem fél 7kor, meg ebédet fél 12kor. Utána má semmit. És pénteken meg vasárnap futok meg tornázok, egyre nagyobb adagot növelve. Így hatásos lesz a fogyás vagy mi kéne még bele? Mennyit tudnék leadni ezzel nyárig?
2010. jan. 31. 17:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha ezt meg tudod állni, le fogsz fogyni, ez bőven elég.Ezzel nyárig leadsz 20 kg-ot.3 hónap.
2010. jan. 31. 17:35
 2/7 A kérdező kommentje:
persze hogy meg tudom állni. Mivel kóteros vagyok és nem rendeltem vacsit. De mondjuk eddig sem volt vacsim, és nem fogxtam tőle. Akkor lehet ezután sem fogok? Most is ugyanaz lesz mint eddig, csak kicsi mozgással. Így is lehetséges lenne?
2010. jan. 31. 18:03
 3/7 anonim válasza:

Egészségtelen és hülyeség amit csinálsz...

Ettől jó gyorsan fogsz fogyni az tény..viszont az erőnléted gyenge lesz,és szétcseszi az egészségedet is.

A fogyáshoz nem 2-szer meg 3 szor kell enni,hanem legalább napi 4-5 ször mindig keveset,és akkor felgyorsul az anyagcseréd.Nincs mit raktároznia a szervezetnek,és amit megeszel,azt fel is használja...

Nem mondom,hogy úgy nem tudsz fogyni,de én azt nem csinálnám.

5-ször eszel egy nap,mindig keveset,és 6 után már semmit.../egy nem laikus válasza/

2010. jan. 31. 19:00
 4/7 anonim válasza:

Sikereket elérni annyi,mint komoly erőfeszítéseket tenni.

Még annyit tennék a válaszomhoz,hogy az étrend mellett a heti 3-4 szeri kardió edzés kötelező pl a futás.

/előző hozzászóló/

2010. jan. 31. 19:04
 5/7 A kérdező kommentje:
de én csak kétszer tudok. Az nagy baj?
2010. jan. 31. 19:14
 6/7 anonim válasza:

Nem a legjobb....miért nem tudsz napi 4-5 ször?

Ha akarnál tudnál...

Pl én is suliba járok....el van készítve előre a kajám,pl főt hús,zöldség köret egy éthordóban...és azt így iskola alatt 3 részben eszem meg....

Meglehet mindent oldani,csak hozzáállás kérdése...

2010. febr. 1. 21:01
 7/7 A kérdező kommentje:
aham, de én kóteros vagyok, azért nem.
2010. febr. 2. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!