Minimum mennyit tudok fogyni, ha keveset eszem, levest meg max joghurtot?
Figyelt kérdés
Mellette megyek heti 3x futni 40percet. Nem érdekel mennyire nem egészséges, muszáj lefogynom! Vékony akarok lenni! 174cm vagyok és 65kg.
Légyszives a kérdésre válaszoljatok, kioktatást nem kérek, tudom, hogy nem helyes, amit csinálok, de az én életem és az én bajom lesz!
2010. jan. 31. 15:30
11/12 anonim válasza:
Meg is halhatsz, ha ezt akarod, akkor hajrá!
12/12 anonim válasza:
Szia!
Nekem van egy Rubint Réka kazettám arra az van írva, hogy 1hét -5kg. 3 hónap alatt ilyen drasztikusan szerintem bőven megvan a 10 kg, de szerintem hamarabb is! Mondjuk neked nehezebb fogyni mint egy túlsúlyosnak, mert akin több felesleg van az gyorsabban is szokott fogyni.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!