Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek nekem evészavarom...

Szerintetek nekem evészavarom van?

Figyelt kérdés
Jelenleg 14 éves vagyok. 11 éves koromban fogyókúráztam először. Azóta kb. 5x csináltam még, de a bőröm nagyon csúnya már a lábamon (stria, narancsbőr). Folyton, évek óta kövérnek látom magam, kisebbségi érzésem van emiatt. Valamikor telezabálom magamat, aztán meg újra fogyókúrázom. Nagyon rosszul érzem magamat, már évek óta. mit tegyek? Most 165 cm és 55 kg vagyok. Nem vagyok kövér, de azért testes vagyok és más is mondta már, hogy nagy a fenekem.
2010. jan. 31. 14:59
 1/1 anonim ***** válasza:
kezdj el sportolni. hidd el a tested is szebb lesz és nem kell fogyókúráznod sem. maximum annyi hogy kicsivel kevesebbet eszel. soha ne edd tele magad, csak épp annyit egyél hogy ne legyél éhes. ehetsz naponta 5x nyugodtan.
2010. jan. 31. 15:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!