Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sikerülhet a cél a kitűzött...

Sikerülhet a cél a kitűzött időpontig?

Figyelt kérdés
165cm/70kg vagyok.Tudom elég sok és kb 50-55 kg közt kéne lennem,már sokmindent kipróbáltam de azok a kilók amiket leadtam folyton visszaszedtem.20kg-t szeretnék leadni május végéig.Napi 2szer másfél óra edzésre gondoltam és fehér kenyér és az édességek elhagyására,napi 5ször kis étkezések,6után már nem eszek. Jó az amiket elterveztem?Vagy vmi mást is csináljak?
2010. jan. 31. 14:56
 1/2 anonim ***** válasza:
hát kö9rülbelül jó cél a május, de ink. csak a június. 1 kg/héttel számolj, az az egészséges. persze mivel nagyobb a súlyfelesleged ezért az elején gyorsan fognak lemenni a kilók. Csak figyelj arra, hogy ne izomból veszíts, hanem zsírból. Ezt úgy tudod elérni, ha megfelelően táplálkozol és NEM koplalsz!(egyél 6 után is főleg ha éjfélig fennvagy, csak nem mind1 hogy mit!) legyen jó sok gyümölcs, zöldség, fehérje az értendedben és ne hagyd ki a teljes kiőrlésű pékárukat sem, mert szénhidrátra is szükséged van csak nem mind1 hogy milyen formában és mikor. kenyér helyett abonettet ajánlom, pufirizs is mehet csak ne estefelé. jó sok szárnyas fehérhúst egyél, pipimell a legjobb. zsírszegény túrót is ajánlom, abban sok a fehérje. Napi 5-6X egyél keveset. Ha éhes vagy, igyál jó nagy pohár vizet(én citromot szoktam belefacsarni, finom+C-vitamin) Rendszeresen mozogj, de a napi 3 óra edzés sztem nem fog menni, valamint fölösleges is. hagyni kell az izmoknak időt a regenerálódásra, hogy épüljenek. ha kétnaponta futsz/bicózol/úszol 1-2 órát meg a maradék napokon pl alakformáló tornát csinálsz, akkor teljesen jó leszel. pihenőnap is kell.
2010. jan. 31. 15:34
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi!:)
2010. jan. 31. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!