Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan csináljam?

Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, és 64 kilóról indultam tavaly ilyenkor. Sikerült nyárra belefogynom a 34-es fermerbe. Azt hiszem csípőben vagy nem tudom. Mert volt egy másik farmerem, az meg 26 os volt, szóval az gondolom derék talán ? Na mindegy. Ezek az álom számaim. Azonban nyár óta leálltam a futással, és elkzdtem bátrabban enni. Ez nem azt jelenti, hogy édességeket, mert olyanokról leálltam. Hanem a normál étel mennyisége lett akkora, amivel jól laktam rendesen. PLusz hétvégente, és most őszi szünetben naponta kétszer ittam 3 deci kakót. Szerintem itt romlott el a helyzet. Felszedtem kb, 2-3 kilót talán. Nem is mertem ráállni a mérlegre. A suliban egy hónapja 49,5 kg-nak mértek de ez nem volt igaz, mert még nyáron voltam 50-51 körül. Azóta meg csak rosszabb a helyzet. A 34-es kis farmeremet, most nem tudom összegombolni és ez nagyon aggaszt. Látszik a csípőmre feljött egy kis háj és a combormra is. Elkezdtem két hete intenzív crazy cardio-insanity jellegű edzésre járni. Az első hét után összegomboltam a farmerom, ugyan nem olyan simn mint nyáron, de összement. Azonban, az étkezésemen és az edzés számon (heti 3) nem változtattam és most megint nem jön össze a farmer. Nem értem miért egy kicsit, most csalódott vagyok. Mit tanácsoltok mit csináljak, hogy legyen sikeres?

Jajj hát igen, itt vannak a hétvégi bulizások, de ott csak pia van s max1-2 szelet pizza, de úgy vagyok vele, hogy az hétvégén elmegy, mert hétköznap nagyon szigorúan betartom a diétát és edzek .

2014. dec. 4. 13:50
 1/2 anonim ***** válasza:
18 évesen még bőven a serdülőkorban vagy, így a hormonális változások miatt maga a csípőcsontod is szélesedik még, illetve átrendeződnek a zsírtartalékaid.
2014. dec. 4. 16:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát ezért nem kell erre fogni xd tudom hogy elengdtem magam mióta elkezdődött a suli, de úgy érzem hiába téek vissza a korábbi szokásaimhoz, nem megy le a rólam az a kis felesleg. :/ MEnnyi idő alatt tudom leadni, ha 3 hónap alatt csúszott fel rám?
2014. dec. 4. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!