Segítség! Hogyan csináljam?
Hát, nagyon komolyan problémád van... De van egy ötletem:háromórás diéta. A lényege az, hogy három óránként eszel. Nem kell semmit sem kizárnod az étrendedből, ezért könnyen betartható. Ha hét körül kelsz, akkor ekkor fogsz kajálni:
-7 óra:reggelil
-10 óra:tízórai
-13 óra:ebéd
-16 óra:uzsonna
-19 óra:vacsora
Ha ezt betartod(természetesen egy étkezésnél nem húst eszel hússal), akkor egy hét alatt akár 2-3 kg is lemehet rólad. Ráadásul a diéta befejezése után nem fognak visszakúszni rád a kilók.
Remélem segítettem, és sok sikert!
1# igazából mindenbe, sose tudtam hogy kell ezt vagy mit :(
2# köszönöm <3
Fontos lesz a mozgás és még fontosabb a jó étrend!
Nem akarom most leírni mivel regényt kellene írni, de amennyiben érdekel a hogyan és a miértek is, akkor írj privátot, és küldj egy emailt..majd átküldök egy könyvet ami a zsírégetésről szól..sok hasznos dolog van benne!
"ja egy átlag nőnek napi 1500 kalória az egészséges"
Dehogyis, ez borzalmasan kevés, egyeseknek megfelelhet, de az átlag biztosan többet használ. 2000 kalóriát szoktak mondani, persze egyéni eltérések vannak, én alacsony, nem olyan sokat mozgó harmincas nőként ennyivel fogytam le a feleslegem első felét, s kevesebb kalóriát képtelen voltam bevinni, mert utálok éhezni :) Ehhez is szénhidrátszegényen és jó zsírosan kellett ennem, különben jóval több kalória jött össze egy nap.
Nagyobb súlyfeleslegnél több a kalóriaigény, bár nem drasztikusan, a zsír kevés energiát igényel, ebben az izom sokkal jobb, ez köztudott, de azért valamit jelent.
Egyénfüggő, mennyi kell és a kevés evésnél jobb a több mozgás. 109 kilósan is lehet sétálni, bár időigényes, az tény.
Kalóriadeficit kell, ez az alap. Ha már fogyni akar az ember, szerintem a legjobb egy egészséges életmódra váltani, ez sokakra ráfér. Hogy ez konkrétan milyen legyen, azt nem tudhatom, különbözőek vagyunk s még az egészséges táplálkozás sem egyféle... S van, aki jól bírja a drasztikus változtatásokat, van, aki nem.
Szénhidrátcsökkentés, különösen a gyorsaké (cukor, fehér liszt - bár én elhagynám mindet) jó irány szokott lenni.
Szóval
-ne éheztessem magam
-sokszor mértékletes étkezés
-sok fehérjét és teljes kiörlésű cuccokat egyek
-sport (görkori?bicó?)
Köszi mindenki :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!