Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Édességfüggő vagyok?

Édességfüggő vagyok?

Figyelt kérdés

Ha minden reggel és délben eszek csokit, és van, amikor kettőt is (szal az 3 csoki naponta). de ha nem is csokit, valami édességet muszáj ennem. (pl ma reggelire almás rétest és csipszet ettem, ebédre pedig marhapörköltet és két sütit)

akik hasonló késztetést éreznek az édességek után, mivel helyettesítik? valami lightos kéne, lehetőleg minnél több félét írjatok.

Amúgy nem vagyok kövér, 173cm/64kg.

18/L

2010. jan. 31. 14:41
 1/5 A kérdező kommentje:
Azért nem olyan súlyos a helyzet, hogy nem bírom kontrollálni magam, csak kívánom az édeset.
2010. jan. 31. 14:44
 2/5 anonim válasza:
nem!ezzel én is igy vagyok csak én imádok enni és eszek is:D uhogy nem vagy az!
2010. jan. 31. 15:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem 3 csoki naponta az sok. és most függetlenül attól, hogy valaki diétázik vagy sem. én ha édeset kívánok, natúr joghurtot/túrót szoktam összekeverni gyümölcsökkel és egy kis édesítővel.vagy reggelire szoktam csinálni zabkorpás muffint, ott is édesítőt és zabkorpát használok, plusz gyümiket is lehet bele tenni.
2010. jan. 31. 15:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, vagy legalábbis nekem is ilyen volt. Egyszer elhatároztam hogy ennek vége és hónapokig semmennyi csokit nem ettem. Utána egy darabig hiányzott, de most már nem is nagyon kívánom, tényleg teljesen olyan volt mint egy függőség.
2010. jan. 31. 16:30
 5/5 anonim ***** válasza:
én is édességfüggő vagyok :( már olyan június eleje óta kontrollálom magam, általában nem is eszek csokit, viszont néha rám tör, és olyankor bezabálok :D ma is ettem egy snickerset meg egy kindertojást :D egyébként én sem vagyok kövér, 176 cm és 51 kg, de egyszerűen nem bírom ki édesség nélkül! nagyon kívánom :D
2010. febr. 2. 18:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!