Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha délelőtt tömöm magam és...

Ha délelőtt tömöm magam és 3-4 utan mar semmit nem eszem ettől hizhatok?

Figyelt kérdés
2008. aug. 16. 11:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Ha pl. megeszel délelőtt 4000 kalóriát, akkor így is, úgy is hízni fogsz, ha nem dolgozod le napközben, mert a szervezetnek aktivitási szinttől függően 2000-3000 kalóriára van szüksége egy nap. A nap további részében meg éhes leszel, a gyomorsav szétmarja a gyomrod, és egy idő után beteg leszel. Nem véletlenül találták ki a napi ötszöri érkezést: egészséges, nem érzed magad éhesnek, és a gyomorsavad is van mivel lekötni. Az viszont tényleg jót tesz, ha este hat után már nem eszel semmit, így nyugodtabban fogsz aludni, és el sem hízol. Zabálni minden körülmények között tilos, ha fogyni akarsz!
2008. aug. 16. 13:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
én régen csináltam ezt, de csak nyers gyümölcsöt és zöldséget zabáltam, abból viszont rengeteget, és fogytam.
2008. aug. 17. 16:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Én mindig is így fogyókúráztam! Délelőtt ettem csak.

De nem eszetlenül csináltam. Minden tápanyagból volt megfelelő mennyiség. Mint ami a reggeliknél szükséges.

Szénhidrátot gyümölcsökből vittem be.

Amikor megkívántam az édességet, akkor ettem egy kicsit. Általában egy két kocka étcsokit.

Délután csak szénsavmentes ásványvizet ittam és gyógyteákat.

Végeredmény: -15kg

(Korpa tablettát vettem be délután ha úgy éreztem, hogy sok a gyomor savam!!)

Sok sikert hozzá!

2009. aug. 28. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!