2 hét alatt lehet 5 kilót fogyni? Ha igen, hogy?
Figyelt kérdés
2 hét alatt fogyhatok 5 kilót? Ha igen, mit szabad ennem és mit nem? Kis édességet ehetek? Kenyeret?2014. dec. 2. 18:56
1/7 anonim válasza:
2 hét alatt nem fogsz 5 kilót lefogyni,max ha éhezteted magad,de az nem egészséges, na meg a két hét utàn újra elkezdesz enni,akkor a duplajat figod visszaszedni . egy hónap alatt talán le tudsz adni 5kg-ot EGESZSEGESEN. Én sem vagyok szakértô, de kereken egy honapja fogyózom, 4kg ment le,tehát heti 1kg kb. De nekem van is mibol fogyni,ha neked nincs mibõl fogyni,lassabban fog menni(szerintem). Ajànlom a kaloriabazis.hu nevû oldalt, ahol vezetni tudod mit ettél, ittál mit sportoltál. Amivel én fogyok: SEMMI kenyér! Csak teljes kiörlésű pékáru, az is csak reggel ès max 1-2ilyen kifli,vagy zsemle. Ebédre csirkemell,vagy tonhal, sok zöldséggel. (Nem rántva, épp h csak pici olajon sütve, hogy ne ragadjon le. Vacsira zsírszegény túró. (Én összekeverem light joghurttal mert szerintem magában borzasztó íze van. Napi 4-5x egyél ,úgy, hogy a napi kalória adagodba beleferjen. Zöldség, hal,húsok, kevés gyümölcs esetleg,tojás (lehetöleg csak a fehérje) , teljes kiörlésű dolgok,erre mehet csirkemell sonka,light joghurt,zsírszegény túró. Emellé mozogj,amennyit tudsz. Én heti 2-3 alkalommal tudok elmenni futni,változó mennyit. A minimum 35 perc, kényelmes tempóban, de van hogy 50 perc ,és heti 1-2tornazok otthon. Felülés, hátizom, guggolás, labemelgetes, oldalra hajlás súlyzóval a kézben. Nekem ez hatott. Egy hónap alatt ment le 4kg ès a tükörben is làtszik az eredmény. Semmi cukros udito! Ja ,ès a nasi... Hát nekem néha becsúszik egy puding vagy egy túrórudi, de belefér nekem ezekszerint:) persze nem minden nap ,inkabb amikor tudom hogy aznap fogok mozogni,de akkor sem mindig! Két hét alatt ne akarj leadni 5kg-ot,nem fog menni sajna. Hisz nem 2 hét alatt jött fel gondolom :) jó ès tartós eredményhez ido kell és kitartás. Sok sikert!
2/7 anonim válasza:
Ha 17:00 óra után nem eszel semmit , és előtte se nassolsz sokat, akkor egy nap 1,5 kg-t fogysz!! Sok sikert :-)
3/7 anonim válasza:
2#, ezt te se gondoltad komolyan ugye?
4/7 anonim válasza:
5 kg fogyáshoz kb. 45 ezer kaloria minusz kell. Ha ezt elosztod 14-gyel, akkor mennyi is jön ki? Minden nap 3200 kaloriával kéne kevesebbet enned a szükségesnél... A lipid ambulanciákon a 600 kaloriás diétákkal fogynak két hét alatt általában 4 kg-ot, de ezt csak szigoru orvosi ellenőrzés mellett, teljes előzetes belgyógyászati kivizsgálás után nagyon indokolt esetben csinálják. Okozhat pl. szivritmuszavart. Egy szelet csokika 250 kaloria, és ugye te mennyit is ehetsz naponta? Szóval gondolkodj előbb, utána kérdezz. És mi a fenének kell két hét alatt leadni az 5 kilót? Két hónap alatt simán lemehet.
5/7 anonim válasza:
Nagy testi megerőltetés esetén jöhet össze, mondjuk egy kőkemény kéthetes gyalogtúra.. akkor ehetsz csokit is keveset...
6/7 anonim válasza:
Fosasd magad hashajtóval, utána alkalmazz beöntést,
de amikor fosol enned kell sűlt krumplit nagyon jó fogyókúra
7/7 anonim válasza:
3# Hát én naponta egy kilót fogytam amikor este 5 után nem ettem semmit!!!! Na ki a károly???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!