Sikerülhet áprilisig leadnom 10 kg-t?
Ez a célom:) Amikor először lehet kabát, pulcsi nélkül mászkálni, addigra én szép alakot szeretnék:)Szóval tavaszig. Igazából nincs tapasztalatom, ezért nem tudom, hogy ez lehetséges-e. Nem lenne túl gyors fogyás?
Ha lehetséges(egészségesen!!), akkor írnátok tippeket?:) Az alapokkal azt hiszem tisztában vagyok, de nagyon szivesen fogadnék tanácsokat.

Ha csak itthon mozgok, az is jó? Nincs pénzünk, hogy eljárjak edzőterembe.
Sok sikert a fogyáshoz, majd április végén várom ide a válaszod, hogy sikerült-e :)

én is itthon mozgok, most napi 2x járok le futni bár az utóbbi 3 napban nem voltam a hó miatt :( plusz a lábamban is megfájdult vmi eléggé :(
majd iylen márc közepén kezdem a b. alexanrda tornát :) ja és elvileg reggel kell futni, mikor még nem ettél semmit, akkor megy le a legjobban...
egyébként hány centi és kg vagy? és hány éves?
én 174/70 vagyok és jan elején indultam 74ről :) és centikben is csökkentem igaz még csak derékban.
majd folyamatosan írok h mi van, de ha gondolod írhatsz privit is ;)
15 éves vagyok. 176 cm és 75 kg.
Reggel biztos nem tudok eljárni futni, így is örülök, ha 8-ra beesek a suliba. :D

én is le szeretnék adni legalább 10 kg április, májusig : )
úgyhogy ha elolvad a hó indulás futni, és még mellette ki akarom próbálni azt a 800 kcal diétát : )
177/72
nincs kedvetek együtt csinálni ? : )

Én is szeretnék leadni annyit,vagy még többet.Áprilisig:de jó volna.Csatlakozom hozzátok!
kb160/65
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!