Vajon így sikerülhet március-áprilisig? Egyáltalán jó lenne ez a módszer?
19 éves lány vagyok,és van egy 10-15 kg súlyfeleslegem,bár ez arányosan eloszlik rajtam.Bár a combom meg a popsim "zsírosabb",viszont a legnagyobb bajom,hogy olyan plötty vagyok mindenhol.
Volt egy műtétem,aminek következtében még 2 hétig nem erőltethetem meg magam,viszont utána szeretnék elkezdeni napi szintem sportolni.persze nem órákat,de rendszeresen mindennap.Arra gondoltam,hogy egyik nap futhatnék,aztán aerobic(van itthon jópár DVD-m,így változatos lenne)és van 2 kardiógépünk is.Emellett van pár súlyzom itthon(persze csak könnyűek,fél ás 2 kgosak),görkorim,biciklim,és busz helyett gyalog járnék iskolába(15 perc séta).
Azért szeretnék főleg a sportra fektetni nagyobb hangsúlyt,mert igaz,hogy a kenyeret és a cukrot már évek óta elhagytam,viszont sajnos nagyon tésztás vagyok.Ez azt jelenti,hogy heti 4-5X tészta kerül az asztalra.Ezt a mennyiséget lecsökkenteném heti 1-2 adagra.Emellett odavagyok a péksüteményekért,de erről asszem le tudnék mondani.A csokit nem szeretem,viszont a chipset imádom,de azt is eltudom hagyni.
Jó lenne,jövő tavaszra formásabb,vékonyabb lenni.Vajon így mehet?
És még valami,fontos lenne nekem a lassú fogyás,hiszen szeretnék vigyázni a bőrömre.
Ha van valakinek ötlete,tapasztalata,véleménye arról amit írtam,szívesen olvasom,hiszen én nem vagyok jártas a témában.Köszönöm:)
És még azt szeretném megkérdezni,hogy mit tehetek még a bőröm érdekében a sporton kívül,hogy feszesebb legyen?
Azok jók amiket leírtál. A futásnál pedig tudnám ajánlani ezt a tervet: [link]
Amikor pedig olyan nap van hogy más sport akkor tudsz otthon aerobikozni vagy mehetsz biciklizni, görkorizni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!