Normális hogy fogyózni akarok? Többi lent.
Figyelt kérdés
16l vagyok 162cm és 47kg sokan azt mondják inkább híznom kéne. Mégis fogyni akarok. Mit tegyek?2014. nov. 30. 00:28
11/11 anonim válasza:
Kérdező! A BMI testtömeg index. Ha beírod a googleba, rengeteg információt megtudhatsz erről. Egyébként én is 162 cm magas vagyok és 50 kg vagyok, és egyáltalán nem vagyok kövér, sőt! A melltartóméretem 80D-s, és ha 50 kg alatt lennék, biztosan nem lenne ekkora mellem, és tapasztalatból mondom, hogy a férfiaknak a természetes női idomok nagyon bejönnek, szóval szerintem ha hízol picit, csak jól járnál vele!(és a kövér az egyáltalán nem itt kezdődik!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!